RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întâlnire între reprezentanții Consiliului Județean Iași și primarul Marius Pintilie

Miercuri, 20 iulie primarul municipiului Pașcani, Marius Pintilie s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean, Costel Alexe, vicepreședintele Marius Dangă, administratorul public Andrei Cazacu și subprefectul județului Iași, Marian Grigoraș.

Potrivit anunțului de pe pagina de Facebook a Primăriei Pașcani, În cadrul întrevederii s-a pe marginea unor subiecte ce privesc dezvoltarea municipiului.

„Primarul Marius Pintilie a avut ieri o întrevedere cu reprezentanți ai Consiliului Județean Iași, președintele Costel Alexe, vicepreședintele Marius Dangă și administratorul public Andrei Cazacu. La discuție a participat și Marian Grigoraș, subprefect al Județului Iași.

Subiectele discutate au fost legate de construirea Parcului Industrial (zilele următoare urmează să fie dezbătut în Consiliul Local Pașcani un proiect de hotărâre în acest sens), de asfaltarea drumului județean ce trece prin cartierul Blăgești și face legătura cu localitatea Crivești, execuția căruia urmează a începe anul viitor și nu în ultimul rând despre ideea de a construi o stație intermodală în capătul străzii Prisăcii, la fosta spălătorie de vagoane, care în contextul construirii celor două autostrăzi ce se vor intersecta în vecinătatea municipiului și odată cu înființarea Parcului Industrial, ar putea fi utilă pentru transferul de marfă de pe cale rutieră pe cale feroviară și invers”, conform postării de pe Facebook.

  

Related posts

Primarul Dumitru Pantazi a fost achitat!

Răzvan Grecu

Bilanț după ploile care s-au abătut asupra municipiului în perioada 28-30 iunie (DOC)

Marius Parteni

Autorizația de securitate la incendiu trebuie obținută până la 30 iunie 2017

Redacția
Încarcă...