RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întâlnire de lucru privind sistematizarea și reabilitarea Gării Pașcani

Proiect pentru reabilitarea Gării Pașcani. Primarul Marius Pintilie a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanți ai  C.F.R. Discuțiile au fost axate în jurul proiectelor de infrastructură feroviară avute în vedere de Compania Națională de Căi Ferate. Unul dintre acestea vizează rebilitarea Gării și a stației CF Pașcani.

Primarul Marius Pintilie a avut o întâlnire de lucru cu directorul general adjunct al Departamentului de proiecte cu finanțare nerambursabilă, din cadrul C.N.C.F. C.F.R. S.A., Sorin Trandafirescu, cu care a discutat despre sistematizarea zonei gării, despre proiectul de reabilitare a acesteia și despre situația clădirilor C.F.R. din zona vale, a căror construcție nu a fost finalizată.”, este anunțul postat pe pagina de facebook a Primăriei Pașcani.

Related posts

Proiect inițiat de parlamentari UDMR și PSD: Stăpânii care au câinii de rasă comună să nu mai fie obligaţi să îi sterilizeze

Redacția

Apel public al oamenilor de afaceri ieşeni: „Vrem autostradă“! 134 de semnături

Redacția

Hexi Pharma de Pașcani: Sicme SRL a încasat 886.000 lei de la Spitalul Municipal de Urgență! Procurorii DNA au demarat o anchetă!

Marius Parteni
Încarcă...