NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întâlnire cu firma care execută lucrările de modernizare a iluminatului public din Pașcani! Proces pentru plata lucrărilor executate deja!

Proiectul de modernizare a iluminatului public se apropie de finalizare, însă din punct de vedere juridic sunt probleme care fac obiectul unui proces civil. Este vorba despre plata lucrărilor executate până acum, care a fost refuzată de municipalitate pe motiv că în caietul de sarcini, parte integrată a contractului de delegare, a fost prevăzut faptul că plata se face în 60 de luni de la finalizarea lucrărilor.

În acest context, astăzi la sediul Primăriei Municipiului Pașcani a avut loc o întâlnire între reprezentanții municipalității și cei ai societății Urbio Led din Iași. Cu această ocazie s-au stabilit următorii pași pentru finalizarea investiției și s-au purtat discuții, de față cu avocații societății, pe plata facturilor pentru munca prestată.

Advertisements

Întâlnirea a fost anunțată de primarul Marius Pintilie în conferința de presă ce a avut loc ieri.

„Pe iluminatul public mâine voi avea o ședință de lucru,  după întâlnirea de la dezbaterea publică pe buget, cu reprezentanții celor care au astăzi delegat Serviciul de iluminat public. Avem o întâlnire de lucru în care noi avem o ordine de zi cu problemele pe care le întâmpinăm și ei, la rândul lor, au ridicat câteva chestiunile legate de partea juridică, din contractul de investiții și din contractul de mentenanță de delegare a Serviciului de iluminat. Și la fel vom încerca să ducem la bun sfârșit această investiție care din păcate, nu este în ritmul în care ne dorim noi, undeva la 50 % din totalul lucrărilor”, a anunțat ieri Marius Pintilie, primarul Municipiului Pașcani.

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Situația controversată pe strada Renașterii, din cartierul Aerodrom. Există suspiciuni de infestare a apei!

Marius Parteni

Expertiza „AgroComplex” dă bătăi de cap: Rățoi cere ca hotărârea prin care UAT Pașcani s-a constituit parte civilă să fie anulată! (DOC)

Răzvan Grecu

Se caută vicepreşedinte pentru Judecătoria Paşcani

Redacția
Încarcă...