RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Institutul Cantacuzino lansează un produs de stimulare a imunităţii

Institutul Cantacuzino lansează pe piață, pe 2 decembrie, un supliment alimentar, OROSTIM HV, pentru reglarea cantității de anticorpi și pentru creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior.

”Eu nu am niciun merit. Are MApN, care a finanțat toată cercetarea pentru a putea scoate din nou pe piață un produs extrem de util. Acest produs poate fi folosit pentru reglarea cantității de anticorpi și întărește imunitatea organismului. Pentru noi Institutul Cantacizino reprezintă o instituție fundamentală în cercetarea medicală românească, o instituție pe care o vom sprijini, o instituție pentru care vom încerca să asigurăm finanțări serioase pentru atingerea obiectivelor ambițioase stabilite de conducerea institutului”, spune Ludovic Orban, potrivit Mediafax.
Colonelul dr. Florin Oancea, directorul institutului, a precizat că este vorba despre un supliment alimentar obținut din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.
„Are proprietăți antioxidante și de stimularea imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții, în special la infecții ale tractului respirator superior. OROSTIM HV se administrează în perioade cu risc de apariție a acestor infecții respiratorii”, adaugă Oancea.
El precizează că imunomodulatorul va fi disponibil începând cu data de 2 decembrie.
„Va fi comercializat atât pentru copii, cu flacoane de 10 sau 30 de capsule, la un preț de 25 sau de 60 de lei, precum și forma pentru adulți, la un preț de 30 de lei și 80 de lei. Tratamentul este de 10 zile, trei luni consecutiv”, mai a spus directorul Institutului Cantacuzino.

hotnews.ro

Related posts

Spitalul de Neurochirurgie din Iași cumpără medicamente de 7 milioane de euro

Redacția

Semne că nu faci mișcare cât ar trebui

Redacția

Emil Nicușor Maxim, ieșeanul care avea nevoie de sânge, a murit

Redacția
Încarcă...