RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Inspectorii Curții de Conturi au prelungit inspecția la Pașcani până pe 10 august

Curtea de Conturi mai rămâne în Primăria Pașcani până în jurul datei de 10 august. Din cauza volumului mare de documente ce trebuie verificate, aceștia nu au putut finaliza raportul până la finalul lunii iulie, așa cum își propuseseră inițial.

Până la data anunțată de reprezentanții Primăriei aceștia vor verifica și activitatea societăților din subordine.”Conform modificării Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Curţii de Conturi, atribuţiile de control ale acesteia asupra modului de formare, administrare şi întrebuinţare a resurselor financiare ale unităţii administrativ-teritoriale, în speţă bugetul local al municipiului Paşcani, sunt incluse şi misiunile de verificare a instituţiilor din subordinea Consiliului Local Paşcani – Instituţiile de învăţământ, Casa de Cultură Mihail Sadoveanu, Biblioteca Municipală, S.C. Prest Serv Apa SRL, RAGCL, ECHO Salubritatea SRL Paşcani.

Datorită volumului mare de documentaţie verificată, precum şi perioada de concedii în care se află o parte din angajaţii acestor instituţii, Comisia Curţii de Conturi a prelungit perioada de control la nivelul municipiului Paşcani,  până la data de 10 august 2012”, se arată într-un comunicat de presă trimis de Primăria Pașcani.

  

Acțiunea de control a inspectorilor Curții de Conturi vizează activitatea Primăriei din anul 2011, dar și modul cum au fost duse la îndeplinire sarcinile trasate în procesele verbale în urma verificărilor din 2009 și 2010.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trenul modernizat la Paşcani intră în probe tehnice

Redacția

Gara Pașcani se modernizează! Călătorii vor dispune de ecrane LCD care anunță mersul trenurilor în timp real

Ema Roman

Primarul Pantazi a rămas fără consilierul personal din cauza coronavirusului

Răzvan Grecu
Încarcă...