NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
OpiniiRăzvan GrecuȘtirea zilei

Îngrijorător de multă ură, domnule Olariu! Soția și copiii sunt mândri de dumneavoastră?!

De câteva zile, consilierul local Sorin Olariu și-a reluat reprezentațiile delirante de pe conturile sociale, în care mă acuză, fără probe, de mai multe fapte care încalcă atât legea, cât și principiile după care se ghidează jurnalismul. Politicianul spune despre mine că îl șantajez și că prin intermediul societății comerciale care administrează NewsPascani.com, Actualitatea TV și NewsFM vând știri.


Pe rolul Judecătoriei Pașcani se află, la ultimul termen, procesul în care atât eu, cât și societatea comercială pe care o administrez, l-am dat în judecată pentru o serie de calomnii lansate de acesta tot pe rețele de socialize. Pe parcursul procesului, Sorin Olariu prin avocata sa nu a probat cu absolut niciun document acuzațiile similare. Pentru cele de ultimă oră, îl vom acționa din nou în instanță!


Cât privește modul în care înțelege Sorin Olariu să se comporte pe rețelele de socializare, îmi doresc ca filmările respective să fie văzute de familia sa: soție și copii! Nu e nimic acolo care să-i facă mândri! Ba mai mult, cred că acele filmări ar trebui să stârnească îngrijorări.


Sorin Olariu a eșuat să înțeleagă drepturile și obligațiile unui politician. Nu-și dă seama că este o persoană publică, uită că este alesul a puțin peste 600 de pășcăneni, că este plătit din bani publici pentru funcția de consilier local și că din aceste cauze este o persoană de interes pentru jurnaliști.

Advertisements
  


Politicianul Sorin Olariu este unul într-o continuă schimbare, de fiecare dată la 180 de grade. În 2016 ruga pășcănenii să-l voteze pe Marius Pintilie primar și-l acuza de toate relele pe fostul primar Dumitru Pantazi, iar la un an distanță îl hulea pe Pintilie și-l aprecia pe Pantazi.


Așa a făcut și cu ApaVital. După ce a ajuns în Consiliu Local, se scuza la o emisiune televizată că a fost împotriva operatorului spunând că a greșit și că a fost luat de val.


În 2018, cu microfonul în mână, în fața pășcănenilor lăuda Actualitatea TV, NewsPascani.com și activitatea jurnaliştilor. Acum îi huleşte! O altă întoarcere la 180 de grade!


Sorin Olariu a spus şi multe neadevăruri, pe lângă jigniri şi calomnii. A precizat că societatea care editează Actualitatea TV, NewsPascani.com şi News FM nu mai are sediul social așa cum este el în licența obținută de la CNA. A fost chiar în clădirea unde este sediul social și a început să tragă de ușile de acolo, solicitându-ne nouă dovada că avem acolo sediul social.


Deși nu mă cobor la astfel acuze și nici nu trebuie să demonstrez nimănui nimic, deoarece este vorba despre o societate privată, atașez un extras de la ONRC din 19 mai, anul curent. Din el reiese că sediul social există, este în baza unui contract de comodat, pe perioadă nedeterminată.


Sorin Olariu are și o înțelegere greșită a conceptului de publicitate. El spune că atunci când cumpără servicii de publicitate, de fapt sponsorizează publicația respectivă și că din această cauză cumpără publicitate în funcție de cum apreciază el conținutul. Practic, Sorin Olariu crede că el prin intermediul contractelor de publicitate poate gestiona conținutul publicației: scrii ceva de rău de mine, tai contractul de publicitate.


Sorin Olariu are publicitate pentru firma sa pe două site-uri locale și la televiziunea Bit TV. Jurnalul Regional și Bit TV sunt editate de un PFA și o societate comercială. Ambele cum ar veni vând știri, după înțelegerea politicianului. În publicațiile respective, nu au fost publicate articole negative la adresa lui Sorin Olariu, deci, cum ar veni vând știri bune pentru politician. Asta dacă e să dăm curs raționamentului expus în postările menționate.
Sorin Olariu a mai spus în filmări și a repetat-o îngrijorător de obsesiv că NewsPascani.com nu a scris despre amenzile de la mediu, despre tăierile de copaci și despre acuzele aduse de acesta societății Lorimer SRL, deținută de primarul Marius Pintilie.


Nimic mai fals. Și martor e Google, dar și arhiva NewsPascani.com. Las la finalul acestei scrieri câteva linkuri!
Sorin Olariu mai crede că prin comportamentul său, repet îngrijorător, măcar pentru familia sa, ne va speria, ne va închide gura. Este o credință fără fundament. Dar trebuie să fii capabil să vezi dincolo de ură. Noi scriem în timpul programului de lucru. Fără să jignim și fără să calomniem. Cu probe. Ca la carte. El ne calomniază pe timpul său și al familiei sale, și mai ales pe banii săi. Nu știm încă câți, dar un judecător va decide curând!


Extras de la ONRC din 19 mai anul curent


Linkuri articole:


Articole controale și amenzi Garda de Mediu:

Advertisements

Articole Lorimer:

https://newspascani.com/replici-dupa-replici-intre-pnl-si-pmp-pascani/ https://newspascani.com/consilierul-marius-pintilie-a-fost-declarat-incompatibil-de-ani/

Advertisements
Advertisements

Related posts

Schimbarea la Faţă a Domnului, numită în popor Pobreajenul, sărbătorită astăzi

Redacția

Activitate catehetică la Protopopiatul Paşcani

Redacția

Anul școlar începe cu reguli noi în ceea ce privește notarea elevilor. Explicațiile ministrului Educației

Redacția
Încarcă...