RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Infractorii se folosesc de noul coronavirus pentru a-i păcăli pe oameni

Infractorii s-au adaptat vremurilor şi se folosesc acum de coronavirus pentru a-i păcăli pe oameni. Cele mai vulnerabile sunt persoanele în vârstă, iar poliţiştii recomandă prudenţă.

Nu viraţi banii nimănui, mai ales dacă primiţi apeluri telefonice de la persoane care vă anunţă că aveţi rudenii despre care vă spun că sunt bolnave cu noul coronavirus, iar banii sunt necesari pentru achiziţia unor ventilatoare, pentru că nu faceţi decât să cădeţi pradă unor escroci gata să vă lase fără bani, este îndemnul poliţiştilor.

Autorităţile îndeamnă populaţia să fie vigilentă, pentru că escrocii şi-au diversificat metodele prin care încearcă să înşele populaţia, mai ales persoanele în vârstă de la stat.

Alte metode de înşelăciune şi furt vizează intrarea în gospodării de la ţară, mai ales la persoane în vârstă, pentru lucrări de dezinfecţie sau vânzarea unor aşa-zise medicamente pentru prevenirea noului coronavirus.

  

Populaţia este sfătuită să fie atentă şi să nu permită persoanelor necunoscute să intre în gospodărie sau în casă.

RADIO IASI

Related posts

Doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru că ar fi omorât trei câini

Redacția

Cuscrul viceprimarului din Pașcani și judecătorul Dan Anton cercetați într-un dosar de trafic de influență pe lângă fostul premier al Republicii Moldova

Marius Parteni

Păşcănean cercetat pentru contrabandă cu ţigări şi alcool

Ema Roman
Încarcă...