RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Informații noi, după incendiul izbucnit în clădirea fostei societăți Integrata

Poliția Pașcani are un cerc de suspecți, în cazul incendiului ce a fost pus intenționat în incinta sediului fostei societăți Integrata S.A. , de pe strada Grădiniței. Cercetările sunt continuate până la stabilirea cu exactitate a modului cum s-au produs evenimentele.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași au confirmat după verificările de la fața locului că a fost vorba despre un foc pus intenționat.

”La ora 21:47, echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în municipiul Pașcani, strada Calea Romanului, pentru stingerea unui incendiu la o hală dezafectată a unei foste fabrici de textile. În urma incendiului au ars aproximativ 2 tone de deșeuri de materiale textile. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, au declarat cei de la ISU Iași.

Între timp a fost identificat și proprietarul actual al clădirilor. Potrivit celor de la Biroul de Presă din cadrul IPJ Iași nu a dorit să depună plângere pentru distrugere.

  

În seara evenimentului, mai multe persoane au susținut că au văzut frecvent grupuri de tineri care intrau în curtea respectivă.   

Related posts

”Ecouri FILIT” la Colegiul Naţional “Mihail Sadoveanu” Paşcani – scriitorul Alex Tocilescu, intervievat de elevi

Carmen Bălăceanu

Granturi SEE și Norvegiene pentru un sistem fotovoltaic la fabrica de panouri sandwich a Proinvest Group

Redacția

Incendiu la un depozit de plante furajere, din Sodomeni

Redacția
Încarcă...