NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Indicatoarele rutiere ce semnalizează groapa formată în singurul sens giratoriu din Pașcani, subiect de amuzament pe internet

Municipiul Pașcani are toate șansele să scrie istorie. Nu printr-un fapt ieșit din comun, ci pentru o situație care arată mai degrabă neputință și indolență.

 

În singurul sens giratoriu din localitate, pe sensul de mers dinspre Te – Rox Prod spre Spitalul Municipal de Urgență, s-a format o groapă în care foarte mulți șoferi aflați în trafic, își distrug mașinile.

Această groapă a devenit ținta ironiilor mai ales după apariția unui indicator rutier care semnalizează existența unui nou sens giratoriu. Acesta ar fi fost amplasat, potrivit unor martori, de către un bărbat, a cărui soție a rămas cu mașina suspendată în groapa din craterul format. Între timp a apărut unul care te îndeamnă să eviți groapa.

Imaginile au devenit virale și pe internet. Chiar dacă groapa s-a format de câteva săptămâni de zile autoritățile locale par să nu aibă nici o soluție.

 

Advertisements

Related posts

PSA în insolvență – soluția consilierilor PSD. Katzighera: ”Societatea nu are obiect de activitate din cauza CL. Vom mai primi o amendă de 10.000 lei”

Marius Parteni

Apometrele ieftine cu citire radio nu sunt acceptate de ApaVital. Primarul – găsit responsabil de apa neachitată

Marius Parteni

Trei candidați au trecut de proba dosarelor pentru postul de asistent social, la Primăria Pașcani. Unul dintre ei este fost angajat al administrației locale

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site