RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie

Cunoști principalele mărci de piese auto? Cum să alegi cele mai bune piese de schimb?

Oamenii sunt pasionați de mașini, sunt convinși că autoturismul le face viața mai frumoasă. Pentru mulți dintre ei, mașina este mai mult decât un mijloc de transport și de aceea nu se feresc să investească în ea, să cumpere cele mai bune piese de schimb când au nevoie de reparații.

Există foarte mulți producători de piese de schimb care fac ca piața auto să devină cea mai competitivă. Dintre aceștia se remarcă o serie de producători care au o mai mare credibilitate față de clienți. Aceștia comercializează produse auto de cea mai bună calitate și de regulă, aceste produse se regăsesc pe rafurile virtuale ale magazinelor online, care se ocupă cu comercializarea acestor articole pentru autovehicule.  

  

După cum se știe marca BOSCH este renumită în întreaga lume. BOSCH reprezintă unul din cei mai mari producători de piese auto din lume apreciați pentru calitatea excepțională a produselor realizate. Piesele auto BOSCH sunt originale, sunt într-o gamă foarte diversificată, sunt produse pentru toate tipurile de mărci de autovehicule. Acest brand s-a dezvoltat în colaborare cu mari producători de autoturisme.

LUK este o marcă de piese auto originale care pune pe primul loc calitatea. Cele mai populare produse LUK sunt piesele pentru sistemul de frânare, pompa vacuum, volanta, pompa hidraulică, sistemul de direcție, levier cutie de viteze și multe altele.

Piesele auto produse de compania ATE sunt rezistente și durabile în timp. Acest producător se remarcă prin plăcuțele de frână de calitate înaltă, care sunt la fel din acest punct de vedere ca produsele originale Bosch, TRW, Lucas, Brembo, Ferodo, STARK. Deși există pe piață și produse analoage realizate din materiale bune ce pot respecta standardele de calitate și care au prețuri mai mici, vă sugerăm să alegeți produse originale de marcă în acest caz, pentru sistemul de frânare.

Produsele MANN-FILTER sunt de calitate premium. Puteți cumpăra de la această companie: filtre de ulei și aer, compresoare, instalație de aer comprimat, garnituri, filtre habitaclu și filtru combustibil, cutie de viteză automată și alte produse, toate sunt la un nivel de calitate înalt.

MAHLE ORIGINAL este o marcă de produse auto care au caracteristici excepționale, ce îndeplinesc cerințele clienților și nevoile de pe piața autoturismelor. Sunt renumite garniturile pentru motor MAHLE.

Alte mărci renumite de piese auto sunt: BREMBO, FAG, HELLA, DENSO, CONTITECH, TRW, SACHS, PIERBURG, NGK, etc. Prin alegerea lor, vei fi sigur că piesele sunt de cea mai bună calitate, sunt originale, vei putea conduce mai în siguranță.

În magazinul online de piese auto https://www.rapidauto.ro/ro/ poți găsi o gamă amplă de accesorii și piese auto de foarte bună calitate pe care le alegi în funcție de marca, modelul, motorizarea mașinii. Sunt produse premium ale celor mai mari producători din lume, de care am amintit mai sus. Sunt și produse aftermarket care se vând la prețuri avantajoase.

Poți primi informații despre piese și răspunsuri la întrebări dacă ai nelămuriri de la consultanții RapidAuto.ro prin Chatul Virtual, prin telefon, mail sau WhatsApp. Aceștia verifică seria de la șasiul mașinii și vă pot da sugestii bune cu privire la produsele adecvate mărcii mașinii. Prin formularul de Cerere-Ofertă poți primi și o ofertă de preț.

Magazinul online are integrat motorul de căutare Tecdoc de aceea oferă cele mai bune informații despre piesele auto, repararea și întreținerea mașinilor. Prețurile pentru piesele auto și la alte produse comercializate de acest magazin sunt avantajoase, sunt prețuri de depozit.

Acest catalog Tecdoc este renumit în lume, el conține aproximativ 98% din gama europeană, peste 400 de producători de piese auto originale dar și alte informații despre produse analoage, despre piese care au același nivel de calitate, care pot înlocui cu succes produsele originale. Prin urmare piesele de schimb sunt de calitate, iar în acest catalog este indicat la ce modele de autovehicule se aplică fiecare piesă auto și ce preț are.

Piesele auto comercializate în acest magazin online sunt pentru aproape toate mărcile de autoturisme cunoscute în lume: Volkswagen, Mitsubishi, Nissan, Suzuki, Mercedes, Renault, Toyota, Lexus, Subaru, Mazda, Honda Peugeot, Opel, Ford, Skoda, Smart, Lancia, Jaguar, Cadillac și multe altele.

Calitatea produselor este certificată, garantată de furnizori. Produsele sunt livrate prin curierat rapid acasă, pot fi returnate în caz că nu sunt adecvate cerințelor clientului.

Related posts

Mesajul mediului de business către PSD: „Puteţi să vă schimbaţi între voi, dar nu schimbaţi nimic în economie!“ Cursul leu-euro a resimţit puternic schimbarea intempestivă a Guvernului şi a scăzut cu 0,7%

Redacția

Florin Cîțu: „Peste un milion de români vor intra în șomaj tehnic!“

Redacția

Cameră la Mamaia în iunie: 965 de euro pe noapte. „Asta înseamnă «consumaţi produse româneşti»?“

Redacția
Încarcă...