RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Pașcani la mâna FRF pentru un loc în Liga 3. Selecție de jucători săptămâna viitoare!

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Pașcani încearcă să înscrie echipa în ediția viitoare de campionat din Liga 3. Formația  va fi pregătită de trei din antrenorii clubului, iar jucătorii vor fi selectați din rândul juniorilor, dar și de la echipele din zona Pașcani.

 

  

Bogdan Mandric, directorul executiv al clubului, susține că subiectul a fost discutat în ședința Consiliului de Administrație. Pe 15 iulie se încheie perioada de înscriere a echipelor din Liga 3.

“S-a luat decizia să depunem cerere pentru a fi primiți în Liga 3. Cred că sunt șanse mari, nu toate echipele se vor înscrie până la data de 15 iulie”, a spus Bogdan Mandric.

De pregătirea echipei se vor ocupa Romică Văcaru, Dan Condurache și Marian Ivan. Săptămâna viitoare, miercuri și sâmbătă, sunt programate două selecții.

“De pregătirea echipei se vor ocupa trei dintre antrenorii clubului. Intenționăm să alcătuim o echipă din juniori locali, dar și jucători de la echipele din zona noastră. Săptămâna viitoare, miercuri și sâmbătă, vom organiza selecții, la care pot participa sportivii interesați”, a mai precizat directorul executiv al clubului.   

Selecții sunt programate de la orele 18.00 pentru ziua de miercuri și ora 10.00, sâmbătă. Ele se vor desfășura pe stadionul CSM.

Este pentru al patrulea an consecutiv când șefii clubului din Pașcani stau la mâna celor din FRF pentru a obține un loc în ediția 2019-2020 a Ligii 3.  

Related posts

Tricolorele U19 au învins Bulgaria în al doilea amical jucat la Ruse

Redacția

Colegiul Tehnic CF Unirea, victorie la prima ediție a Memorialului “Profesor Vasile Sofron“

Oana Cordoneanu

Investiţii în sport la Paşcani versus comunele limitrofe

Ema Roman
Încarcă...