RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cum a decedat tânărul acroșat de tren la Ruginoasa!

Tânărul din Ruginoasa care și-a găsit ieri sfârșitul sub roțile trenului Iași – Pașcani a murit după un accident stupid. Familia acestuia are nevoie de ajutor pentru a-l înmormânta.

 

Din informațiile oferite de cunoscuți, victima se numește L. Coțovanu, de 24 ani. Potrivit informațiilor ieri tânărul tăia lemne dintr-o lizieră de pe marginea căii ferate, cu care se învecinează casa unde locuia.  

  

Într-un moment de neatenția a ajuns pe marginea căii ferate și a fost acroșat de scara unui vagon. Tânărul a decedat pe loc, ca urmare a leziunilor.

Tragedia s-a întâmplat în jurul orei 14.30. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, cât și de la Poliție, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru tânăr.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML Iași pentru efectuarea necropsiei. Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă.

 

Related posts

(Video) Momentul tragic din Târgu Frumos când o femeie este strivită de un camion, pe trecerea de pietoni. ATENȚIE! Imagini cu puternic impact emoțional

Redacția

Eșecul naționalei l-a împins la un gest penal pe un tânăr din Sodomeni

Redacția

Un comisar, noul număr doi din Poliția Pașcani!

Marius Parteni
Încarcă...