RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Circuit închis pentru Morga Spitalului

Spitalul municipal de Urgență Pașcani se află într-un proces amplu de modernizare. Conducerea unității medicale, dr. Costică Pânzaru, are în plan ca la anul să finalizeze integral lucrările de la morgă. Conform celor precizate de către purtătorul de cuvant, dr. Diana Acsinte, la ora actuală s-a finalizat cu igienizarea spațiului, s-au reabilitat camera de toaletare a cadavrelor, iar de la anul urmează să se treacă la partea de dotare.

 

„Pot spune că s-au respectat normele cerute de lege, adică încăperi pentru depozitarea materialelor prelevate, pentru piese prelevate, un spațiu special pentru agregatele frigorifice, o sală principală cu mese pentru toaletare, igienizare cadavru și eventual a necropsiei, dacă se deplasează cei de la Institutul de Medicină Legală aici. De asemenea am facut un birou de întocmire a actelor, cameră de recreere și igienizare a personalului și o sală de așteptare pentru aparținători. La anul sperăm să putem achiziționa agregatele frigorifice, mai ales că este  o valoare mare și nu au fost prinse pe lista de investiții din acest an”, a declarat dr. Diana Acsinte.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Vremea se încălzește semnificativ după 10 iunie în toate regiunile

Redacția

Echipamente medicale înnoite la Spitalul Municipal de Urgență

Răzvan Grecu

Primăria Pașcani va monta indicatoare în Mircești și Lespezi cu privire la traficul de pe pasarela de la Lacul Peștișorul

Răzvan Grecu
Încarcă...