RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

21 de ani de la atacurile teroriste din 11 septembrie. Cine sunt românii care au murit în tragedia care a îngrozit toată lumea și cum ajunseseră în SUA pentru a trăi „visul american”

Cel mai mare atac terorist din istorie, comis în data de 11 septembrie 2001 în New York, SUA, a lăsat în urmă aproape 3.000 de morți, printre care și cinci români, dar și peste 6.000 de răniți. Duminică se împlinesc 21 de ani de la cumplita tragedie care a îngrozit tot mapamondul.

Cronologia atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001

În acea zi neagră pentru omenire, 11 septembrie 2001, două avioane cu pasageri la bord au fost deturnate de teroriști și apoi au lovit în plin cele două turnuri gemene ale complexului World Trade Center.

LIVE UPDATE | Moartea reginei: Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostei Suverane va fi transferat duminică de la Castelul Balmoral la Edinburgh

  

11 Sep, 08:00 | Știri externe

LIVE TEXT | Război în Ucraina, ziua 200: Centrala nucleară Zaporojie a fost oprită complet din motive de siguranță / Ofensiva din sud a Kievului „a fost concepută pentru a păcăli Rusia”

11 Sep, 07:00 | Știri externe

Oficialii din Moscova vor demisia lui Vladimir Putin! „Opiniile dumneavoastră sunt depăşite şi împiedică dezvoltarea Rusiei”

Un alt avion cu pasageri s-a prăbușit peste Pentagon, iar o altă aeronavă a căzut pe un câmp din Pennsylvania, după ce pasagerii au încercat să preia controlul aeronavei. Se presupune că țintă finală a acesteia ar fi fost fie clădirea Capitoliului sau chiar Casa Albă.

  • La ora locală 08.45 (15.45, ora României – n.r.), un avion de pasageri B-767 al companiei American Airlines a lovit Turnul de nord (cu 110 etaje) al complexului World Trade Center din New York.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Un român a fost prins la Londra cu bancnote false în valoare de milion de lire sterline. Avea asupra lui și un pistol de „aruncat” banii în stripteuze

Redacția

Ungurii sunt întrebați dacă mai vor sancțiuni împotriva Rusiei. Chestionarele sunt trimise prin poștă și conțin răspunsuri sugerate

Redacția

Măsuri drastice pentru persoanele nevaccinate. Statul care a decis să nu mai plătească cheltuielile de spitalizare pentru cei care refuză imunizarea

Redacția
Încarcă...