RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Averea impresionantă a primarului din Caracal, tatăl patronului firmei unde au fost exploziile din Crevedia: 11 apartamente, 7 terenuri și 2 case

Ion Doldurea, primarul din Caracal, are o avere de invidiat, cu numeroase apartamente, terenuri și obiecte de valoare în jur de 80.000 de lei, precum și economii pe măsură.

Ion Doldurea, un primar cu numeroase apartamente și terenuri FOTO Fb PSD Caracal

Ion Doldurea, un primar cu numeroase apartamente și terenuri FOTO Fb PSD Caracal

Ultima declarație de avere a lui Ion Doldurea, tatăl patronului care deține firma unde au avut loc exploziile din Crevedia, arată că unii primari pot agonisi venituri însemnate.

  

Șase terenuri intravilane în Caracal și unul agricol are Doldurea și soția sa. Două case de locuit mai deține edilul și nu mai puțin de 11 apartamente mai sunt pe numele primarului din Caracal.

În plus, mai figurează două spații comerciale, iar obiectele de artă din posesia acestuia sunt estimate la 80.000 de lei. Primarul a înstrăinat în martie 2023 un spațiu comercial, pentru care a primit 120.000 de euro.

Și la capitolul economii, primarul stă bine. Cel mai mare depozit este cel de 620.000 de euro, urmat de un depozit de 10.029 lire sterline și unul de 10.000 de dolari.

Ion Doldurea are „acţiuni sau părţi sociale în societăţi comerciale” la SC ROMBULGAZ SA CARACAL, activitate suspendată din decembrie 2015,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Populația din Roșia Montană e evacuată în urma unei avarii la golirea Barajului Lacului Piscicol Tăul Mare / ISU: ”Nu există risc un risc iminent pentru populația din avalul acumulării, însă preventiv se impun măsuri pentru evacuare”

Redacția

Surse. Ciolacu, întâlnire cu Nicolae Ciucă. Liderul PSD îi va prezenta propunerile privind impozitarea progresivă

Redacția

Neymar a comunicat conducerii lui PSG dorinţa de a părăsi echipa în această vară

Redacția
Încarcă...