RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
PolițieSocial

O femeie a pierdut un portofel cu 2.000 de euro la târgul de Crăciun. Martorii au chemat poliția după ce au văzut ce s-a întâmplat

Un portofel în care erau peste 2.000 de euro, dar şi documente, a fost găsit pe jos la Târgul de Crăciun din municipiul Arad. Martorii i-au chemat pe polițiști după ce au văzut că un bărbat “care nu părea a fi de bună-credinţă” a plecat cu el. Portofelul a fost găsit de un bărbat care a plecat cu el, însă un martor i-a alertat pe poliţiştii locali.

“Un cetăţean a semnalat patrulei faptul că o persoană care nu părea a fi de bună-credinţă a găsit un portofel pierdut în zonă”, a informat, marţi, Poliţia Locală Arad.

Poliţiştii locali l-au găsit la câteva străzi distanță pe bărbatul care luase portmoneul. El le-a spus poliţiştilor locali că avea de gând să-l predea autorităţilor. Polițiștii au mers acasă la proprietară, având adresa din actele găsite în portofel, însă nu au găsit-o. Vecinii le-au spus poliţiştilor unde lucrează femeia, așa că ea a fost găsită. Tot la Târgul de Crăciun, o altă persoană şi-a pierdut un portofel cu 950 de lei, pe care l-a recuperat tot de la poliţişti. Portofelul a fost găsit de un bărbat, care l-a predat polițiștilor. 

 https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/evenimente/o-femeie-a-pierdut-un-portofel-cu-2-000-de-euro-la-targul-de-craciun-martorii-au-chemat-politia-dupa-ce-au-vazut-ce-s-a-intamplat-2620329

  

Related posts

Trupa de rock ”Alternative” a animat centrul municipiului Pașcani (VIDEO)

Răzvan Grecu

Tânăr arestat după ce a violat un minor, la o petrecere între băieţi

Ema Roman

Bărbat găsit mort pe o stradă din Valea Seacă

Oana Cordoneanu
Încarcă...