RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Bărbat din Tătăruși mort într-un accident pe autostradă în Germania

Drumul spre casă pentru a petrecere sărbătorile în familie, a fost ultimul pentru un bărbat din Tătăruși, care și-a pierdut viața într-un accident rutier.

Tragedia a avut loc duminică, 8 decembrie, pe autostrada A3, în Germania. Ionel Pristavu în vârstă de 40 de ani se afla la volanul unui autoturism Toyota, împreună cu iubita acestuia. Un alt șofer le-a tăiat calea, apoi a ajuns într-un parapet de pe marginea drumului. Nu au fost răniți în urma impactului, însă au ieșit din autoturism să ajungă pe banda de siguranță, pentru a nu intra un alt autoturism în cel al lor, dar au fost spulberați de un șofer care venea din spate.

Din păcate, Ionel Pristavu a decedat pe loc, iar femeia a suferit răni grave și a fost transportată la un spital din Germania unde a fost supusă unor intervenții chirurgicale.

Cumnatul victimei ne-a precizat că l-a sunat pe bărbat pe telefonul acestuia, însă i-a răspuns un polițist care i-a dat vestea tragică. În prag de sărbători, familia se pregătește de înmormântare. Ionel Pristavu se află la morgă în Germania, însă va fi adus la Tătăruși pentru a fi înmormântat.

  

Persoanele care vor să sprijine cu bani familia îndurerată, o pot face în conturile bancare:

RO04BTRLEURCRT0426937201

RO54BTRLRONCRT0426937201.

Telefon: 0767.487.750-Ovidiu, cumnatul lui Ionel Pristavu.

Related posts

Lucrările de modernizare a drumului Mogoșești-Siret – Muncelul de Sus – Hanul Ancuței sunt în grafic

Marius Parteni

Comuna Valea Seacă are încă un viceprimar. Opoziția vrea să atace hotărârea!

Marius Parteni

Ședință de Consiliu Local comuna Strunga, 29 februarie 2024 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...