NewsPascani.com
Administrație

Fostă angajată a Primăriei Pașcani condamnată la închisoare cu suspendare pentru delapidare

O fostă angajată a Primăriei Pașcani a fost condamnată pentru delapidare. Dosarul s-a judecat la Pașcani. Magistrații au decis să o condamne la trei ani cu suspendare, pentru fals și uz de fals.

Sentința în acest caz a fost dată în 12 noiembrie 2019. Prejudiciul este de aproximativ 200.000 lei și are legătură cu cazul de dispariție a unor sume de bani din conturile instituției. Potrivit unor informații, banii erau virați în conturi deschide  la bănci, prin ordine de plată care aveau la bază state de plată.

Sentința nu este definitivă. Judecătorii au stabilit un termen de încercare de 4 ani de zile, iar inculpata nu mai poate ocupa o funcție publică timp de 5 ani de zile, cât și sechestru pe apartament. De asemenea, judecătorii au mai stabilit ca inculpata să desfășoare 100 de zile de muncă în folosul comunității la Casa de Cultură sau Biblioteca Municipală. Este vorba despre C.M.A.

Primăria Pașcani încearcă să recupereze acest prejudiciu printr-un proces civil. Sentința în acest caz nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Loading...

Related posts

Primarul a renunțat la discursul de 1 Decembrie. Vezi de ce!

Răzvan Grecu

Viceprimarul Vasile Axinte vrea ca măturatul stradal să treacă din nou în subordinea Primăriei

Răzvan Grecu

Judetul Iasi a ramas fara bani pentru deszapezire

Redacția
Încarcă...