RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrări de asfaltare și modernizare a străzilor și aleilor din Târgu Frumos

Primăria Târgu Frumos a început în forță lucrări în mai multe zone ale orașului, care s-au transformat în șantiere.

Luni, 25 noiembrie, s-a dat startul lucrarilor premergatoare asfaltării Străzii Stefan cel Mare și Sfânt. Toate aceste lucrări de modernizare a infrastructurii sunt realizate din fonduri de la bugetul local.

”De la primele ore ale dimineții s-a inceput curățarea străzii și ridicarea la cota a capacelor de la canalizare. Dacă vremea va permite, asfaltarea va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni. Totodată, șoferii sunt rugați ca in zilele următoare să nu parcheze autoturismele in zona in care se lucrează.Valoarea proiectului este de 350.000 lei suportat integral de la bugetul local al orașului Târgu Frumos”, anunță primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu, pe pagina sa de facebook.

De la începutul acestei săptămâni au demarat și lucrările de amenajare a aleilor care fac legătura între strada Ecaterina Teodoroiu și Biserica ”Sfinții Petru și Pavel”. În fața bisericii va fi amenajată și o parcare ce va deservi atât locuitorilor din acea zona, cât și enoriașilor veniți la biserică.

  

Related posts

Andrei Rîznic, fostul șef de la Apele Române Pașcani, a fost achitat de acuzațiile aduse de procurorii DNA! Decizia nu este definitivă.

Răzvan Grecu

Cum va ajunge apa potabilă și rețeaua de canalizare în Valea Seacă, Lespezi și Vânători

Marius Parteni

Bogdan Pantazi: „Se vor produce schimbări mari pe piața zahărului. Din cauza renunțării la cote, există riscul să se întâmple același dezastru ca în sectorul laptelui, în ultimii ani de zile”

Redacția
Încarcă...