RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

USR face recrutări pentru funcția de primar și consilier local! Se caută „eroi” care să salveze Pașcaniul!

Mai sunt șase luni până la alegerile locale din anul 2020, iar partidele politice își fac strategia pentru viitoarea bătălie electorală. Până acum și-au anunțat intenția de a candida Marius Pintilie, președintele PNL Pașcani și Cristian Rățoi, responsabilul local al Pro România

Primarul în funcție, Dumitru Pantazi a explicat într-o emisiune televizată că va lua o decizie în privința candidaturii la începutul anului viitor, iar celelate partide ce au activitate politică la Pașcani nu și-au anunțat, încă, intențiile electorale.

În acest context, Laurențiu Mistreanu, președintele filialei locale a USR, a transmis ieri la Actualitatea TV că nu va fi candidatul formațiunii pentru postul de primar. Politicianul a explicat procedura de desemnare a persoanei care va candida pentru această funcție în 2020.

„Nu candidez. Va fi o surpriză, pentru că USR-ul funcționează complet diferit de vechea clasă politică. Cel mai competent membru care se pliază va fi votat și acela va fi candidatul nostru pentru Primărie. Se va depune un CV, va fi și un interviu, totul democratic așa cum a fost ales și Dan Barna. La această selecție participă toți membrii”, a explicat Laurențiu Mistreanu, președintele USR Pașcani.

  

După această declarație, USR Pașcani a postat pe pagina sa de Facebook un anunț de recrutare. Conform acestuia, organizația politică caută „eroi” pentru a salva municipiul. Astfel, cei care cred că au soluții pentru a schimba modul de administrare al orașului , pot aplica pentru poziția de candidat la fotoliul de primar sau pentru un post de consilier local.

„Mai sunt șase luni până la alegerile locale. Avem nevoie și de tine pentru a schimba România!Dacă ai soluții la problemele din orașul Pascani, vino alături de noi!Înscrie-te în USR, candidează pentru funcția de primar sau consilier local, și fii eroul comunității tale.Reconstrucția țării noastre începe de la nivel local, hai să facem împreună din comunitățile noastre un loc mai bun! www.usr.ro/inscriere”.

Related posts

Consiliul fără independenți. Afloroaei a pierdut locul în CL

Răzvan Grecu

USR și PLUS au ajuns la un acord, în Pașcani! Vezi cum s-au împărțit locurile, pe lista de consilieri!

Răzvan Grecu

Conferință de presă PNL Pașcani, 19 martie 2024 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...