RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Campanie de colectare a deșeurilor la Liceul ”Miron Costin”

Ziua Internațională a Reciclării a fost marcată astăzi în cadrul liceului Teoretic ”Miron Costin” din Pașcani. Evenimentul face parte din programul  EcoȘcoala,derulat la nivelul unității de învățământ și coordonat de profesor Emilia Coșniță.

 

  

 ”Campania selectivă inițiată la mijlocul lunii octombrie s-a încheiat astăzi, cu predarea deșeurilor colectate. În fiecare lună, se realizează o zi de acțiuni în care sunt implicați majoritatea elevilor și profesorilor din liceu. Campania de reciclare din acest an a avut două componente principale:  colectare selectivă și desfășurarea unor ateliere educaționale”, ne-a precizat profesor Emilia Coșniță, Liceul ”Miron Costin”.

 

În cadrul campaniei s-a adunat un număr mare de deșeuri, și au fost implicate multe persoane.

În luna septembrie, unitatea de învățământ a fost premiată în cadrul Seminarului Naţional “Parteneriat în educaţia pentru mediul înconjurător”,  organizat în Bucureşti de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, unde i s-a acordat trofeul EcoȘcoală.  Acest premiu a fost obținut în urma evaluării activităților ecologice a ultimilor trei ani în cadrul programului EcoSchools. 

 

Related posts

Certificatul Lingvistic European primit de Colegiul ”Sadoveanu”

Redacția

Colegiul Sadoveanu a fost declarat “ȘCOALA DE CHIMIE” în cadrul Concursului Magda Petrovanu

Teona Gherasim

Ziua Națională sărbătorită la Colegiul „Unirea”

Redacția
Încarcă...