RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Vocea României: Pășcăneanca Elena Ilie merge mai departe după a doua rundă de knockout-uri (VIDEO)

Antrenorii au format încă şase runde de knockout-uri din concurenţii pe care îi au în echipele lor, care s-au duelat pentru un loc în etapa următoare a competiţiei, iar numai şapte continuă drumul la „Vocea României“.

Toţi şi-au dorit să treacă mai departe, au luptat pentru acest lucru şi au demonstrat că au calităţi vocale de remarcat, însă antrenorii au ales doar şapte concurenţi alături de care vor merge mai departe către marele trofeu. Printre ei se numără și pășcăneanca Elena Ilie, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul ”Miron Costin”.  

  

În cadrul acestei etape, fiecare antrenor și-a grupat concurenții în serii de câte trei. Aceștia au avut de interpretat fiecare câte o piesă, urmând ca la finalul tuturor celor trei interpretări, antrenorul echipei respective să aleagă un singur concurent.

Echipa Smiley: Nica Vacari, Doru Ciutacu și Elena Ilie.  Antrenorul le-a oferit piese care să le pună în valoare calitățile vocale.

Smiley a ales-o pe Elena, Nica și Doru părăsind competiția.

Elena a surprins și de data aceasta cu o interpretare memorabilă. Concurenta a cântat “Seven Nation Army”, varianta Ben L’Oncle Soul.

 

Vinerea viitoare, de la 20:30, la Vocea României, lupta continuă cu un show impresionant și cu voci care fac scena să vibreze! 

  {youtube}Quus_tOw9Ec&fbclid{/youtube}

 

Related posts

Furtuna Pia, care a măturat vestul Europei, se apropie de România. Vânt, lapoviţă şi ninsori, dar şi viscol puternic la munte, în acest weekend

Redacția

Pășcănenii sunt invitați la Târgul Meșterilor Populari (FOTO)

Ema Roman

„Fair Play Football”, concurs organizat de Școala Specială Pașcani

Redacția
Încarcă...