RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Firmele din Pașcani și Târgu Frumos premiate la Gala Mediului de Afaceri 2019, eveniment organizat de Camera de Comerț și Industrie Iași (DOC)

Camera de Comerţ şi Industrie a organizat pe 24 octombrie 2019 Gala Mediului de Afaceri, eveniment ce se adresează antreprenorilor şi managerilor la nivel de top. Printre firme se numără multe  din zona Pașcani și Târgu Frumos.

 

  

Vorbim de Proinvest Group, RomPAK, Kosarom SA, Țac – Țac SRL și multe altele. Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor.

Sectorul de Prelucrare și conservarea cărnii este dominat de zona Pașcani: Industrializarea Cărnii (Kosarom) SA – locul I, la categoria microîntreprinderi. Marcel SRL – locul I și Avastar SRL locul II la întreprinderi mijlocii și RomCarn Prod – locul I la întreprinderi mici.

Proinvest Group SRL ocupă poziția întâi la sectorul producția de profile obținute la rece.

Electroputere VFU Pașcani locul I la fabricarea materialului rulant, categoria întreprinderi mari. 

 

RomPak SRL ocupă locul I la categoria întreprinderi mijlocii pe sectorul fabricării altor produse alimentare.

Te-Rox Prod SRL, este singura care apare în top la categoria întreprinderi mari, pe segmentul fabricarea de articole confecționale din textile. 

Siretul Distri Prod SRL este premianta la categoria întreprinderi mici, pe sectorul fabricarea de metraje prin tricotaje sau croșetare, urmată de NGM Leonard SRL. O altă societate din Pașcani, Gabriel Leonard SRL, este prima pe același sector, la microîntreprinderi.

Marvio SRL ocupă locul II la categoria microîntreprinderi, în domeniul fabricării cărămizilor, țiglelor și a altor produse pentru construcții, în timp ce G&B Construcut se află pe aceiași poziție la categoria întreprinderi mici.

ALL Concrete A.G. SRL , categoria întreprinderi mici, și AFJ Beton SRL microîntreprinderi, se află pe poziția a doua din sectorul fabricării betonului.

RomLacta SA este lider la fabricarea produselor lactate și a brânzeturilor, la categoria întreprinderi mici.

Moara Crivești SRL ocupă locul I la în rândul întreprinderilor mici, pe segmentul fabricării produselor de morărit. Simavex SRL se situează pe locul VI  la categoria întreprinderi mici, sectorul fabricării pâinii, prăjiturilor și a produselor de patiserie.    

La categoria întreprinderi mici, sectorul Extracția pietrișului și nisipului din zona Pașcani se regăsesc  societățile TLM – RG Power SRL și Mold-Carpați SRL, care ocupă locurile trei și patru.

Țac Țac SRL este pe locul III în topul întreprinderilor mijlocii, din sectorul fabricării pâinii, prăjiturilor și a produselor de patiserie.

Sturion Prest SRL din Târgu Frumos ocupă locul II la microîntreprinderi din domeniul celor care activează în fabricarea produselor din carne, inclusiv carne de pasăre.

Catalogul Anual cuprinde clasamentul firmelor, precum şi datele de identificare şi contact ale acestora. Catalogul va fi tipărit în ediție bilingvă (română și engleză), format A4 şi va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegaţii de afaceri străine, firme româneşti, autorităţi publice centrale şi locale, secţiile comerciale ale ambasadelor. Catalogul constituie o excelentă oportunitate de promovare a companiilor inclusiv prin inserturile publicitare.

Click AICI pentru a consulta lista completă a firmelor premiate 

Related posts

Datele bonurilor fiscale ajung live la ANAF, chiar și cele de la magazinul din colț

Redacția

Persoanele care nu au contract de muncă pot şi ele să se înscrie individual în sistemul de asigurări sociale de stat

Redacția

Electroputere VFU Pașcani anunță a opta Săgeată Albastră cu revizie capitală finalizată

Redacția
Încarcă...