RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

O pășcăneancă, profesoară de canto, l-a antrenat pentru ”Vocea României” pe concurentul care a ales-o pe Irina Rimes (VIDEO)

Cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Vocea României” a debutat vineri, 6 septembrie. Competiția vocilor a revenit cu noi momente impresionante și concurenți ce și-au demonstrat calitățile muzicale.

 

  

Aceștia au urcat pe scenă hotărâți să-i uimească pe antrenori: Tudor, Smiley, Irina și Brenciu ,să prindă un loc într-una dintre cele patru echipe, iar opt dintre ei au reușit, printre care se numără și Bogdan Dumitraș, în vârstă de 25 de ani.

În prima ediţie a noului sezon „Vocea României“ tânărul a reuşit să întoarcă toate scaunele cu interpretarea unei piese dificile – „Grace Kelly“, de la Mika. 

În final, concurentul a ales-o pe cântăreața Irina Rimes: „De când a început această emisiune, l-am iubit pe Horia Brenciu şi mi-am dorit să fiu în echipa lui. După care, a venit Tudor şi am apreciat întotdeauna naturaleţea cu care este pe scenă şi mi-am dorit să fur treaba asta de la el. Dar în urmă cu ceva timp am avut un vis care mă îndreaptă spre Irina. În vis te-am ales pe tine şi am zis că dacă am făcut-o în vis, trebuie să o fac şi în realitate“.

Bogdan Dumitraș a avut ca profesoară de canto pe pășcăneanca  Irena Grigoraș. Tânăra este antrenor de voci la ”Atelierul de Voce și Muzică by Loredana Groza”.

Irena Grigoraș  absolvit Școala Populară de Arte din Iași, Colegiul Național de Artă Octav Băncilă din Iași și Universitatea Națională de Muzică.

”Am reușit în timp ,după ore și ore de studiu, să devin mai bună cu fiecare zi reușind mai apoi să îndrum și eu cu succes , în tainele acestei tehnici, pe elevii mei.Împreună cu ei fac o echipă, iar rezultatele nu întârzie să apară! Respirăm împreună muzică.Așa simt eu muzica:starea naturală prin care emoțiile prind formă și glas. Asta încerc să le transmit elevilor mei: emoție, dăruire și perfecțiune!”, spune Irena Grigoraș.

 {youtube}https://www.youtube.com/watch?v=bnB28Uy6P5c&feature=youtu.be{/youtube}

 



 

 

Related posts

Cum îți alegi parfumul în funcție de zodie

Redacția

Facebook atinge un nou record în România: 5 milioane de utilizatori.În Pașcani sunt 11.120 conturi

Redacția

Cele mai tari mesaje de bună dimineața la cafea

Redacția
Încarcă...