RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vandalism pe străzile din Pașcani! Tineri inconștienți au rupt oglinda unei mașini (VIDEO)

Bănci rupte, coșuri de gunoi sau locuri de joacă devastate, mașini lovite sunt doar câteva din actele de vandalism la care recurg unii tineri din municipiu.

 

  

Zilele trecute, un pășcănean a pus la dispoziția autorităților imagini,  pe care se pot vedea cum un tânăr îi lovește cu piciorul oglinda mașinii parcate în fața porții. Poliția încearcă acum să stabilească identitatea autorului.

“Pe data de 27 martie poliţiştii au fost sesizați de un bărbat de 51 de ani din Pașcani cu privire la faptul că în noaptea de 26/27 martie, persoane necunoscute i-au distrus autoturismul care era parcat în fața locuinței. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, iar polițiștii continuă cercetările pentru identificarea autorilor și luarea măsurilor legale care se impun“, ne-a declarat  Ioana Buștiuc purtător de cuvânt IPJ Iași.

Și administrația locală se plânge că sunt devastate bunurile de pe domeniul public. Bănci rupte, coșuri de gunoi și accesorii montate în parcuri sunt periodic vandalizate. Multe dintre acestea se întâmplă în Parcul Peștișorul sau scările mari și mici.   

{youtube}https://www.youtube.com/watch?v=3e7NxCNdvVU{/youtube}

Related posts

Baruri și restaurante controlate de polițiști și mascați!

Redacția

Bărbat carbonizat în urma unui incendiu la Tătăruși

Marius Parteni

Noi reguli. Amenzile vin în mare viteză

Redacția
Încarcă...