RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL a rămas fără președintele CA! A demisionat din motive personale

Președintele Consiliului de Administrație al Regiei Autonome de Gospodărie Comunală și Locativă Pașcani a demisionat din funcție. Este vorba despre Dorina Sofian, al cărei mandat, ca și al celorlalți membri din acest for, expira peste trei luni.

 

  

 Informația a fost confirmată în emisiunea de ieri seară a postului  de televiziune Actualitatea Tv, de către directorul unității, Gelu Nedelcu.

 ”Este adevărat, doamna Sofian a demisionat din funcție. Decizia a fost comunicată și celorlalți membri din Consiliul de Administrație. Am adus-o și la cunoștința domnului primar. Dumneaei a invocat motive personale față de decizia luată”, a susținut directorul RAGCL, în emisiunea de ieri seară.

 Dorina Sofian s-a arătat în diferite rânduri supărată de faptul că problemele întâmpinate de regia locală au fost puse de șefii executivului local și consilierii din legislativul local pe seama lipsei de interes a administratorilor numiți în CA de a identifica soluții pentru redresarea regiei.

 

Demisia acesteia vine după demisiile celor trei membri de la Eco Salubritate SA, Iulian Moraru, Dragoș Ionescu și Vasile Aparaschivei. Dorina Sofian nu a putut fi contactată pentru a comenta decizia.

Related posts

Un consilier local atenționează: Scările mici pun în pericol siguranța cetățenilor!

Răzvan Grecu

România va doborî orice dronă sau rachetă rusească ce se apropie de graniță. NATO a dat undă verde

Redacția

Primarii din judeţul Iaşi, reprezentanţii ApaVital şi E.On, în întâlnire de lucru la Consiliul Judeţean

Redacția
Încarcă...