RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt divers

“Pentru că se plimbă studenții gratis până la Pașcani, nu am eu loc în tren”

De când li s-a acordat studenților dreptul de a circula gratuit la CFR, persoanele care plătesc bilete nu mai au loc în tren. Rezervările trebuie făcute cu mai multe zile înainte, iar tichete fără loc se dau numai în ziua plecării.

 

  

Ieșenii care circulă frecvent cu trenul sunt extrem de nemulțumiți. Ei spun că majoritatea studenților primesc bilete cu loc până la Pașcani, iar de acolo trenurile merg mai mult goale. Situația aceasta se repetă la fiecare sfârșit de săptămână.

“Am încercat să-mi achiziționez un bilet online, dar am primit un mesaj conform căruia nu mai existau locuri libere. Am fost la agenție cu o zi înainte de plecare să rezolv problema. Am stat la o coadă lungă de studenți, iar când am ajuns la ghișeu, mi s-a spus că într-adevăr nu mai există locuri și că bilete fără loc pot lua numai de la gară. Am mers la gară, iar acolo mi s-a spus că numai în ziua plecării pot s elibereze asemenea tichete de călătorie. Pentru că se plimbă studenții gratis până la Pașcani, nu am eu loc în tren”, a povestit un ieșean care urma să ajungă la Cluj.

 Articolul integral pe www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Ce trebuie să știi înainte de a cumpăra pantofi pentru femei

Redacția

Beneficiile colaborării cu o firmă de amenajări interioare, indiferent de spațiul pe care dorești să îl aranjezi

Redacția

23 noiembrie, lună plină

Redacția
Încarcă...