NewsPascani.com
Sport

Eveniment sportiv în acest weekend, la Pașcani

Finalul de săptămână aduce un super eveniment sportiv, pentru păşcăneni. Duminică, începând cu ora 18:00 în sala de sport din incinta Stadionului Municipal va avea loc „Zumba & Functional Training”, acţiune organizată de Clubul Sportiv Municipal Pașcani, în parteneriat cu Rebrand Yourself și Zumba Iași Lucian Liciu.

 

Astfel, iubitorii de mişcare sunt aşteptaţi să se bucure de 100 de minute de sport, sub îndrumarea unor specialişti în domeniu.

Activitatea va începe cu un antrenament funcţional şi se va încheia în ritmuri de zumba. Va fi ceva deosebit, după cum spun organizatorii. „Antrenamentul funcţional nu va fi aşa cum v-am obişnuit cu propria greutate, se va lucra cu gantere. Vor fi 30 de minute de antrenament funcţional, după care 50 de minute de zumba împreună cu invitatul nostru special Lucian Liciu. Va fi ceva nou, revigorant, fresh. Garantăm calitate în cele 100 de minute petrecute în compania noastră. Vă aşteptăm!”, precizează Andrei Doroftei.

În cadrul evenimentului va fi organizată o tombolă cu premii, atât în ziua activităţii, cât şi online, până la data de 15 iulie. Câştigătorii vor primi 5 vouchere Rebrand Yourself sau 3 invitaţii fitness event.

Pentru a putea acoperi costurile tehnice ale întâlnirii, fiecare participant va trebui să plătească o taxă: elevii vor achita 10 lei până pe data de 15 iulie şi 15 lei în ziua evenimentului, adulţii 20 lei sau 25 lei, iar copiii sub 10 ani au acces gratuit,

Loading...

Related posts

Câștigătorii Crosului Toamnei, ediția a XI-a (DOC)

Oana Cordoneanu

Tg. Frumos: Primarul alături de 250 de suporteri merg la barajul de promovare Viitorul – FC Pojorâta

Marius Parteni

Motoare turate și adrenalină la Concursul județean de Karting de la Iași. Printre participanții premiați sunt și două fete din Pașcani, alături de alți băieți din echipaj

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site