RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Fântâna cu mâl, în centrul orașului! “Ești din Pașcani dacă fântâna din fața Primăriei arată de parcă ar fi făcut baie în ea tot orașul după o zi la câmp…”

Ești din Pașcani dacă fântâna din fața Primăriei arată de parcă ar fi făcut baie în ea tot orașul după o zi la câmp. Este părerea unei pășcănence, expusă în grupul de Facebook al pășcănenilor, aprobată de foarte mulți concetățeni.

Printr-o postare publică, pășcăneanca a arătat mâlul din fântana arteziană situată chiar în piațeta Primăriei. La postarea sa au apărut și comentarii în care alți pășcăneni arătau că și celelalte fântâni arteziene din oraș sunt în aceeași stare.

În același context, cineva a semnalat alte nereguli, cum ar fi, mizeria din rondurile destinate florilor. Deși au primit sesizare în acest sens, autoritățile locale nu au avut nicio reacție. 

  

{jcomments off}

Related posts

Protocolul cu ApaVital introdus din nou pe ordinea de zi de primar. Consilierii vor decide în ce condiții se pot încheia contractele.

Marius Parteni

Primăria cere de la Uniunea Europeană decontarea unor investiții de 3,8 milioane de lei făcute la spital! Pânzaru vrea tăierea ajutoarelor sociale și a finanțării cultelor, plus un împrumut pentru extinderea Compartimentului de Primiri Urgențe!

Răzvan Grecu

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția
Încarcă...