RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Foștii angajați ai Poștei din Pașcani primesc salarii compensatorii

Incepand cu aceasta luna, fostii angajati ai Postei Romane din județul Iasi vor primi banii promisi in urma disponibilizarilor din acest an.

In total, 79 de angajati din cadrul Postei din Iasi au ramas fara locurile de munca si au depus dosarele pentru somaj la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi. Este vorba de angajatii din Oficiile de la Harlau, Pascani, Targu Frumos, Oficiile 3, 4 si 11. Acestia au fost disponibilizati pe baza optiunii voluntare de a pleca din cadrul Postei, dar si in urma testarilor pe care le-au sustinut.

 Acestia vor primi salarii compensatorii timp de doi ani, echivalente cu cele primite inainte de fi disponibilizati. Acestia au devenit someri pe baza optiunii voluntare de a pleca din cadrul companiei, dar si in urma testarilor pe care le-au sustinut in urma cu cateva zile. Media salariilor compensatorii este de 1.000 de lei pe luna. Testele au avut subiecte separate, pentru fiecare functie a angajatilor din cadrul Postei. Majoritatea iesenilor care vor incasa salariile compensatorii si-au asumat optiunea de a pleca voluntar din cadrul companiei. Acestia vor primi banii cuveniti in urma protestelor declansate in acest an care au condus la o colaborare intre Compania Nationala a Postei Romane si cei disponibilizati.

  

 sursa www.bzi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Related posts

Pensiile vor fi plătite în avans, în intervalul 7-19 decembrie, înaintea Crăciunului

Redacția

Și-a dat în judecată rudele pentru că nu l-au chemat la înmormântarea mamei sale!

Redacția

Prăpăd la marginea Iașului. Zeci de hectare de teren au luat foc de la scânteile unei locomotive

Redacția
Încarcă...