RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primarul a renunțat la discursul de 1 Decembrie. Vezi de ce!

Primarul Dumitru Pantazi a renunțat la alocuțiunea pe care trebuia să o țină în fața pășcănenilor cu ocazia Zilei Naționale a României. Asta deși aceasta era trecută în programul manifestărilor.

Surse din anturajul acestuia au explicat decizia ca fiind una de protecție, deoarece existau informații că edilul șef va fi huiduit la scenă deschisă de către concitatidini.

„Ați văzut și voi comentariile de pe internet. O parte dintre pășcăneni sunt nemulțumiți și ar fi putut strica momentul de solemnitate. S-a luat decizia că este mai bine să evităm o astfel de situație” a precizat pentru NewsPascani.com un apropiat al primarului.

  

Nemulțumirea pășcănenilor față de activitatea administrativă a edilului șef s-a accentuat în ultima lună, când acesta a luat două decizii controversate: a distrus locul de joacă de la C5, folosindu-se de o eroare materială dintr-o hotărâre de Consiliu Local, și a renunțat la organizarea paradei militare tradiționale și a mesei populare de 1 Decembrie.

Până la această oră primarul Dumitru Pantazi nu a explicat de ce a decis să nu le mai vorbească pășcănenilor de Ziua Națională a României.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pașcaniul a primit o nouă finanțare în cadrul PNRR. Primarul Marius Pintilie a semnat contractul pentru înființarea unui Centru de Colectare prin Aport Voluntar!

Răzvan Grecu

Valul acesta de zăpadă este mană cerească pentru culturile agricole. Opiniile specialiştilor agronomi

Redacția

Semafoarele au fost reparate. Astăzi s-au făcut probele!

Răzvan Grecu
Încarcă...