RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Motoare turate și adrenalină la Concursul județean de Karting de la Iași. Printre participanții premiați sunt și două fete din Pașcani, alături de alți băieți din echipaj

Zeci de copii din județul Iași au participat sâmbătă, 22 iunie la Concursul județean de Karting care a avut loc in parcarea Centrului Comercial Era Shopping Park.

Karturile au făcut zgomot foarte mare oferindu-le spectatorilor prezenţi un spectacol pe cinste. Din municipiul Pașcani a participat echipajul format din șase concurenți din cadrul cercului de karting de la Clubul Copiilor. Două dintre membrele echipajului consideră că acest sport nu este numai pentru băieți, iar sâmbătă s-au dovedit mai bune decât ei. Daria Rusu s-a înscris la acest cerc în anul 2011, iar acum este deja o concurentă de temut, câștigând multe premii. Sâmbătă, micuța dependentă de adrenalină în vârstă de doar 12 ani a câștigat locul II, fiind vicecampioană județeană. Tot pe locul II s-a clasat și Iasmina Mișinschi, în vârstă de 11 ani. Ceilalți membri ai echipajului sunt băieți. Andrei Darie a obținut locul III, Robert Puiu locul IV, Florin Radu în vârstă de doar 7 ani mențiune, iar Florin Cioran locul V. Evenimentul a fost organizat de Palatul Copiilor din Iași, iar participanții au fost de la Clubul Copiilor Pașcani, Clubul Copiilor Hârlău și Țibănești. Din păcate, câştigătorii nu s-au ales decât cu experienţă şi diplome, deoarece fondurile pentru astfel de concursuri sunt inexistente. La cercul de karting de la Clubul Copiilor din municipiu sunt înscriși 127 de elevi, instruiți de Constantin Ciopraga, directorul instituției.De 15 de ani acesta vine aproape zilnic, pentru a le împărtăşi celor mici din experienţa sa şi pentru a-i pregăti pentru numeroasele competiţii la care participă anual echipajele sale.

 

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Unul dintre jucătorii echipei de fotbal din Ruginoasa a fost selecţionat la lotul naţional al României Under 13

Redacția

Școala Iordache Cantacuzino s-a clasat pe primul loc la Festivalul Naţional de Minihandbal Piatra Neamţ

Oana Cordoneanu

De la 1 iulie, echipa de fotbal a Pașcaniului joacă sub emblema Kosarom

Răzvan Grecu
Încarcă...