NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Incompetența administrației Pantazi, surprinsă printr-o singură poză! Coș de evacuare în paragină, sub lumina lunii!

O poză postată ieri pe Facebook, de președintele USR Pașcani, Laurențiu Mistreanu, aduce în discuție un subiect important pentru comunitate: pericolul de prăbușire a unui coș de evacuare, ce deservea centrala termică numărul 11, care aparține de RAGCL.

Din fotografia postată pe facebook, se vede, printre cărămizile căzute, luna în întreaga ei circumferință. Poza, ce ar putea fi exemplul eficienței administrației condusă de primarul Dumitru Pantazi, a stârnit numeroase reacții și comentarii.

Situația nu este însă una nouă sau necunoscută administrației publice locale. Ea datează din 2017, atunci când pe masa Consiliului Local și a primarului Dumitru Pantazi a ajuns un raport de expertiză făcut la comanda RAGCL Pașcani.

Documentația tehnică pusă pe masa executivului dădea ca soluție demolarea acestui coș de evacuare, însă edilul pare că a uitat de problemă, iar construcția a rămas în picioare.

Aflată în procedură de faliment, RAGCL  a solicitat până acum, de două ori, primarului Dumitru Pantazi să preia în administrare sistemul de termoficare, în care este inclus și acest coș de evacuare. Până acum, edilul Pașcaniului nu a dat curs acestei solicitări, poate și din cauza costurilor ridicate de conservare a centralelor, dar și pentru a evita demolarea sau reabilitarea acestui coș de evacuare.

Cetățenii municipiului au reclamat, în dese rânduri, această problemă, panicați de faptul că cineva ar putea avea de suferit dacă vor cădea bucăți de cărămidă.  

loading...
Advertisements

Related posts

Cuvinte de mulțumire din partea primarului pentru consilieri și colaboratori

Marius Parteni

Finanțarea pentru curățenia în subsoluri, respinsă de PSD – PMP. Pintilie i-a spus primarului că este incompetent. Pantazi a părăsit nervos sala!

Marius Parteni

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă astăzi între orele 17.30 și 00.00

Redacția
Încarcă...