NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Începe o nouă ediție de campionat în ligile inferioare județene. Două formații din Pașcani s-au desființat în Liga a V a. Vezi toate noutățile

În weekendul ce urmează, va începe o nouă ediție de campionat și în Ligile a IV a și a V a din județ. Noul sezon vine cu o serie de modificări importante în cele două eșaloane.

În Liga a IV a, Rapid Dumești nu a dorit să promoveze în Liga a III a, așa că ei vor continua și în acest sezon în eșalonul al IV-lea. În schimb au apărut două formații noi cum sunt: Partizanii Bârnova și Forța Podul Iloaiei. Deși au retrogradat, juniorii de la CSM Pașcani vor rămâne în Liga a IVa, asta pentru că membrii Adunării Generale ai AJF Iași, au apreciat rezultatul deosebit obținut de către aceștia la finele sezonului trecut, când au devenit vicecampioni naționali la categoria lor de vârstă și le-au mai acordat o șansă. În total, noul sezon competițional 2014-2015 vine cu 17 echipe în Liga a IV a, iar prima etapă se va desfășura duminică, 10 august și propune următoarele partide:

A.S. Partizanii Bârnova – Gloria Bălțați

  

Forța Podu Iloaiei – A.S. Holboca

Gloria Balș – Podgoria Cotnari

Rapid Dumești – Stejarul Sinești

CSM Pașcani – C.S. Tomești

Venus Butea – Viitorul Hârlău

Viitorul Târgu Frumos – Unirea Mircești

Siretul Lespezi – Viitorul Lungani

Unirea Rugionasa – Stă

În Liga a aV a,Seria III Pașcani,  Viitorul Hărămănești, formația care a promovat în Liga a IVa, a refuzat să se înscrie în eșanlonul superior din lipsa banilor, ei preferând să continue în Liga a Va. Două echipe s-au desființat la finele anului trecut, ambele din Pașcani. Vorbim despre CSM II Pașcani (OldBoys) și FC Lunca Pașcani.

În locul acestora au apărut cei de la A.S Zimbrul Boureni și Progresul Deleni, cei din urmă au fost mutați în Seria III.  De menționat faptul că, în ediția de campionat 2014-2015, în acest eșalon vor evolua 16 echipe.

Prima etapă din Liga a Va, se va disputa tot duminică, 10 august și propune următoarele partide:

Siretul Hălăucești – Viitorul Hărmănești

A.S Zimbrul Boureni – Progresul Deleni

Spicul Heleșteni – Biruința Miroslovești

Siretul Stolniceni – Avântul Tătăruși

Avântul Todirești – Kosarom II Pașcani

Viitorul Muncel – Moldova Cristești

N.G Topile – Activ Valea Seacă

Recolta Conțești – Voința Moțca

”Radid Dumești nu s-a înscris în Liga a III a, ei au decis să rămână în Liga a IV a. Din Liga a V a, Hărmăneștii care trebuiau să se înscrie în Liga IVa, nu s-au putut înscrie din cauza condițiilor financiare, astfel a rămas ultima sub linie care a retrogradat, Podgoria Cotnari. La ultima Adunare Generală pe care am avut-o, datorită faptului că juniorii de la CSM Pașcani au ajuns vicecampioni naționali, membrii adunării generale au fost de acord ca ei să rămână în Liga a IV a”ne-a declarat președintele AJF Iași, Sorin Boca

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cupa ”Unirea” la handbal va avea loc pe 24 ianuarie

Răzvan Grecu

O nouă etapă în Campionatul Municipal de Minifotbal. Grossound rămâne lider

Răzvan Grecu

Sferturi Liga Campionilor: meciuri simple pentru Barcelona și Bayern! Derby pentru City și ȘOC cu Real Madrid!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site