NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Update: Depozitul unui om de afaceri a fost făcut scrum. Incendiul pornit nu a mai putut fi stins de pompieri. Flăcările atingeau 7 m! (VIDEO)

Update ora 00.12: Flăcările care s-au aprins după ce pompierii au spart geamurile pentru a interveni, au distrus în totalitate depozitul. În interior se aflau băuturi alcoolice, răcoritoare, produse alimentare și nealimentare.

Proprietarul depozitului are toate motivele să fie extrem de supărat, mai ales că în timpul intervenției pompierii au rămas fără rezerva de apă. O parte dintre aceștia au început să caute hidranți prin zonă pentru a alimenta mașinile. La o oră de la intervenție aceștia au descoperit un hidrant în apropiere de Kaufland. În ciuda dificultăților întâmpinate trebuie menționat faptul că oamenii prezenți în zonă nu au dat nici o mână de ajutor celor care luptau cu focul.   

  

Nici un alt echipaj de la alte subunități din județ nu a fost direcționat către Pașcani pentru a ajuta echipele de pompieri, în condițiile în care depozitul se afla în apropierea unei stații Peco, iar în spate acestuia sunt case de locuit. Oamenii care asistau au fost extrem de nemulțumiți și au aprostofat echipele de pompieri.

Ora 22.57: Incendiu la un depozit din Pașcani. La această oră toate efectivele disponibile ale pompierilor se luptă cu flăcările ce ating și 7 m.

Este vorba despre depozitul ce aparține omului de afaceri Iulian Bambu. Din primele informații a rezultat că incendiul ar fi fost cauzat de un scurt circuit. Deoarece pompierii pășcăneni nu fac față flăcărilor s-a solicitat ajutorul pompierilor din Iași și Târgu Frumos. Familia ce deține acest depozit este în stare de șoc.

La această oră flăcările amenință sediul Prest Serv Apa.

{flv}diverse/13 iulie incediu{/flv}

Vom reveni cu amănunte!

Advertisements

Related posts

Accident cu patru victime, la Ruginoasa. Șoferul a adormit la volan

Irina Gherasim

Număr mare de pacienți în perioada 19 – 21 aprilie la Spitalul Municipal de Urgență. Multe persoane agresate!

Marius Parteni

Şoferiţă amendată pentru că şi-a cărat soţul beat criţă în portbagaj (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site