NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Incendiu la un centru de colectare a fierului vechi

Pompierii gălăţeni intervin, joi, la lichidarea unui incendiu izbucnit la un centru de colectare a fierului vechi din vecinătatea combinatului siderurgic, norul gros de fum degajat de arderea unor materiale inflamabile fiind observat din municipiul reşedinţă.

‘Un incendiu a fost anunţat la un centru de colectare a fierului vechi din strada Garofiţei. Momentan, incendiul a fost localizat la maşinile date spre casare, fumul gros vizibil din oraş fiind cauzat de tapiţeria şi plasticul maşinilor. Intervin patru autospeciale ale combinatului siderurgic şi una a Secţiei de pompieri militari pentru lichidarea incendiului’, a declarat reprezentantul ISU Galaţi, Dan Ionaşcu.

Se pare că angajaţii societăţi comerciale de colectare a fierului vechi au tăiat caroseria unei maşini, iar scânteile produse au sărit pe materiale depozitate în imediata apropiere.

Incendiul s-a manifestat cu degajare foarte mare de fum, norul gros de fum fiind vizibil şi din oraş.

  

La faţa locului a ajuns şi o echipă de la Garda de Mediu, care va face verificări în acest caz şi va stabili dacă au fost sau nu încălcate normele legale în vigoare sau dacă se pune problema de poluare în urma acestui incendiu.

RADIO IASI

Advertisements

Related posts

Soluții rapide și eficiente împotriva alopeciei

Redacția

Un bărbat izolat într-o casă părăsită a rămas fără alimente

Redacția

Aproximativ 150 de familii din Pașcani sărbătoresc mâine Crăciunul

Marius Parteni
Încarcă...