NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Incendiu la o locomotivă în Târgu Frumos

Pompierii din Târgu Frumos au fost solicitaţi să stingă un incendiu izbuncit la o locomotivă din Târgu Frumos. Apelul de urgenţă a fost făcut ieri, 14.06.2017, ora 15:54, de pe strada Buznei. Au ars: burduful de ventilaţie dintre motorul de tracţiune şi ventilator şi 30 ml din izolaţia instalaţiei electrice aferentă compartimentului motor. Cauza probabilă a incendiului: frecare, patinare, alunecare.

 

În data de 14.06.2017, ora 21:56, Secţia de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în oraşul Tg. Frumos,  str. Ștefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la deşeuri menajere. Au ars: aproximativ 200 kg deşeuri menajere. Cauzaprobabilă a incendiului: folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

În data de 15.06.2017, ora 00:08, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în comună Stolniceni Prăjescu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars: aproximativ 2,5 tone plante furajere (lucerna). Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise sau în locuri neprotejate corespunzător.

Comunicat de presă emis de ISU Iaşi

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Târgul Meșterilor Populari la Târgu Frumos

Irina Gherasim

FURT LA TÂRGU FRUMOS

Carmen Bălăceanu

Primăria Târgu Frumos a cumpărat măști pentru elevii unităților de învățământ și persoanele defavorizate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site