NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Incendiu într-un bloc din Iași. Mai multe familii au fost evacuate. Pompierii au lichidat focul

În urmă cu puţin timp un incendiu a izbucnit într-un bloc din Iași. Vorbim despre un bloc de pe strada Ciurchi. Conform datelor se pare că un panou electric ar fi luat foc. Incendiul a fost lichidat, iar în aceste momente echipajul E-on verifică.

Speriaţi de fumul care ieşea din panou, mai multe familii au fost evacuate. La faţa locului au intervenit pompierii ieşeni şi un echipaj SMURD. Nu se cunoaşte cu exactitate cauzele incendiului. Totuşi, conform aceloraşi informaţii, incendiul a fost lichidat.

6 persoane au fost asistate medical după ce au suferit atacuri de panică

Conform autorităților locale, incendiul nu s-a soldat cu rănirea unor persoane. Totuși, au fost evacuate 9 persoane din bloc iar 6 dintre ele au avut nevoie de asistență medicală după ce au suferit atacuri de panică. Incendiul cu o mare degajare de fum a fost lichidat de pompierii ieșeni:

„Intervenție incendiu tablou electric cu degajare mare de fum, str. Ciurchi. Au fost evacuate 9 persoane de la etajele superioare. Șase dintre acestea, sunt asistate medical, suferind de atacuri de panică. La locul intervenției s-au deplasat 2 autospeciale de stingere, 2 echipaje de prim ajutor și un echipaj SAJ. Incendiul este lichidat”, au explicat pompierii ieșeni.

  

Trei dintre persoanele care au suferit atacuri de panică au fost transportate, pentru îngrijiri medicale, la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

bzi

Advertisements

Related posts

Populația județului Iași se apropie de 1 milion de locuitori

Redacția

RAPORT: Iaşul este în topul oraşelor din care tinerii pleacă definitiv din ţară

Redacția

„Mortul” de la Costuleni bate la uşa lumii celor vii: cere judecătorilor să admită că trăieşte

Redacția
Încarcă...