RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Incendiu devastator la Moțca. Apel pentru a ajuta o familie rămasă pe drumuri! (FOTO)

O familie din Moțca cu doi copii  are nevoie de ajutor , după ce un incendiu devastator i-a lăsat fără acoperiș deasupra capului. Tragedia a avut loc astăzi, în jurul orei 16.30. Primarul comunei  Moțca, Constantin Serioja Hobincă face un apel la toți cei care pot ajuta familia greu încercată. Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, alături de secția de Pompieri Pașcani au intervenit rapid, însă nu s-a mai salvat mare lucru, vântul a întețit focul.

”Astăzi pe str Stejarului, din satul Moțca a avut loc un incendiu puternic in jurul orei 16,30 prin care locuința si cu anexe gospodărești au ars complet.La familia Crâșmaru Florin și Anuța împreună cu doi copii au rămas fără adăpost fiind nevoiti să locuiasca pe la rude sau vecini până ii vom putea ajuta efectiv.Fac un apel la întreaga comunitate să îi ajutăm, mă refer la cetățenii mai cu stare, la biserică și la Consiliul Local MOȚCA, să îi ajutăm să își construiască o nouă casă, fiindcă au rămas sub cerul liber.Întâmplarea este și mai dureroasă fiindcă astăzi fiica cea mai mare împlinea și vârsta de 18 ani.Mentionez că tatăl său avea si piciorul rupt si era intr-o stare de nedorit.S-a nimerit și COD GALBEN de vânt și a întețit focul. A venit rapid masina de pompieri de la SVSU MOȚCA și de la Sectia Pașcani dar nu s-a mai putut salva mare lucru.Voi solicita ajutor de urgență Consiliului Județean IAȘI și A.J.P.I.S. IAȘI.Multumesc public celor care au intervenit rapid si nu au lasat sa se extinda focul si la casele vecinilor, mai cu seama Sefului Serviciului Voluntar pt Situatii de Urgență MOȚCA in persoana domnului Costica Dascalul care în 5 minute de la apelare era la fața locului și apoi mai tarziu au venit și alte două mașini de la Sectia de Pompieri Pașcani”, este postarea făcută pe pagina de facebook a primarului comunei Moțca, Constantin Serioja Hobincă.

Related posts

Ziua comunei Lespezi a devenit o tradiție de Sfântul Ilie (VIDEO)

Oana Cordoneanu

Scandal la Primăria Ruginosa: Beneficiarii de ajutor social îl acuză pe viceprimar că nu şi-au primit banii pentru luna mai

Ema Roman

Viceprimarul comunei Miroslovești a demisionat din motive personale

Marius Parteni
Încarcă...