NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Încă un proiect, finanțat printr-o sponsorizare Pakmaya, finalizat cu succes la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani

Din Ianuarie 2021, la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu”, Pașcani s-a lucrat intens pentru a pune în aplicare și pentru a finaliza cel mai grandios proiect, cel mai necesar pentru școala și pentru elevii noștri, mai ales în condițiile actuale, când se pune accent din ce în ce mai mult pe educația digitală, pe competențe IT. Este vorba despre laboratorul de informatică – proiect ce a avut în vedere 3 piloni – reabilitarea totală a sălii de clasă, schimbarea integrală a instalației electrice și de internet, dotarea laboratorului cu mobilier modern și modular, aparatură tehnică IT de actualitate, licențe adecvate.

Toate acestea au fost posibile datorită firmei Rompak, singura firma producătoare de drojdie din România, care a înțeles că doar prin susținerea educației, a instituțiilor de învățământ, pot să aducă plus valoare în comunitate. Proiectul sponsorizat de Pakmaya are o valoare totală de aproximativ 37.000 euro, din care aproximativ 20.000 euro costă doar aparatura tehnică și licențele aferente. Nu suntem la primul proiect realizat cu ajutorul firmei Rompak, grație cărora am reabilitat toate băile din școală, am renovat laboratorul de biologie, de chimie, și acum pe cel de informatică!

Am profitat de timpul în care am fost fie în online, fie în vacanță, și iată că astăzi suntem bucuroși să primim elevii și profesorii noștri într-un nou laborator, modern, atractiv, dotat corespunzător, astfel încât elevii noștri să poată învăța cu drag, cu ușurintă, cu sârguință pentru reușită, pentru performanță. Mulțumim firmei Rompak pentru tot sprijinul acordat și ne exprimăm profunda recunoștință pentru efortul depus în susținerea educației la nivelul comunității noastre!

Advertisements

Related posts

Băgat după gratii pentru infracțiuni la regimul rutier

Redacția

Pașcaniul a primit fonduri pentru calamități. Cu 541.000 lei vor fi refăcute drumuri comunale și podețe (DOC)

Redacția

ApaVital reia activitățile de relații cu publicul în Pașcani și Târgu Frumos

Redacția
Încarcă...