RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Încă o dovadă că achiziția autobuzelor second hand este suspectă! Contractul se va semna săptămâna viitoare, dar autobuzele au sosit deja! (Video)

Achiziția autobuzelor second hand continuă să ridice mari semne de întrebare. Astăzi acestea au ajuns în curtea societății CLP Ecoserv SRL. Totul în condiție în care directorul societății, Leonard Ursu, afirma joi, 16 iulie, că speră să semneze contractul cu societatea Girexim Universal SRL, abia în decursul săptămânii viitoare.

„Sperăm să semnăm contractul săptămâna viitoare, ca mai apoi autobuzele să ajungă în curtea societății”, a spus joi Leonard Ursu.

Mijloacele de transport, despre care cei care le-au văzut pe stradă afirmă că sunt hârburi, au fost parcate la dos în curtea societății. Tot joi, 16 iulie, Leonard Ursu afirma că autobuzele urmează să ajungă după ce va fi semnat contractul.

Cel mai probabil declarațiile au fost făcute în acest fel pentru a ascunde ceva. Este foarte posibil ca autobuzele sa fie foliate. Am încercat să discutăm cu managerul EcoServ SRL, dar acesta are telefonul închis.

  

Reamintim că Girexim Universal SRL a fost singurul ofertant în această licitație, pentru care Consiliul Local a alocat 800 mii lei. Girexim Universal SRL are relații comerciale cu societatea Meridian Motor Service, deținută de Leonard Ursu.

Related posts

Primăria instalează camere ascunse și anunță că va confisca vehiculele care transportă deșeuri în vederea aruncării lor în locuri nepermise

Răzvan Grecu

Cum va arăta viața noastră după 15 mai. Raed Arafat a prezentat câteva cazuri concrete

Redacția

Apa potabilă va fi întreruptă luni pe străzile Abator şi Grădiniţei din Paşcani

Ema Roman
Încarcă...