NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Inaugurarea oficială a laboratorului de informatică de la Colegiul ”Mihail Sadoveanu”

Un proiect grandios și foarte necesar pentru Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” a fost inaugurat astăzi, oficial. Este vorba de laboratorul de informatică, care a fost reabilitat, modernizat și dotat cu ajutorul companiei Rompak.

Proiectul a avut trei piloni, reabilitarea totală a sălii de clasă, schimbarea integrală a instalației electrice și de internet, dotarea laboratorului cu mobilier modern și modular, aparatură tehnică IT de actualitate, licențe adecvate și a început din luna ianuarie a acestui an.  

Proiectul sponsorizat de Pakmaya are o valoare totală de aproximativ 37.000 euro, din care aproximativ 20.000 euro costă doar aparatura tehnică și licențele aferente.

La deschiderea oficială de astăzi a fost prezent inspector general ISJ, prof.dr Luciana Antoci, inspector prof. Irina Prodan, director general marketing Rompak Cristina Hanganu, director HR Rompak Petronela Iacob, primarul Marius Pintilie, administratorul public Claudiu Bodoașcă, consilier Alexandru Dandu, membrilor C.A din cadrul unității de învățământ, reprezentanți ai Consiliului elevilor.

  

Proiectul sponsorizat de Pakmaya are o valoare totală de aproximativ 37.000 euro, din care aproximativ 20.000 euro costă doar aparatura tehnică și licențele aferente.

Tot cu ajutorul acestei firme au fost reabilitate toate băile din cadrul unității de învățământ, a fost renovat laboratorul de biologie, de chimie, și de informatică.

Advertisements

Related posts

Activități educative inedite pentru elevii din județ, în vacanța de vară. O parte dintre ele se desfășoară la Clubul Copiilor din Pașcani și la școlile din municipiu

Redacția

Concurs de pescuit sportiv la Bursuc Deal! Vezi regulamentul de participare!

Ema Roman

Oaspeți din cinci țări la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pașcani

Redacția
Încarcă...