NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

”În ultimele 15 luni am investit 18 milioane de euro în silozuri noi. Când vrei să faci ceva, faci, indiferent dacă e pandemie sau nu!” – fondatorul KOSAROM

Cel mai mare operator ieșean din industria alimentară – KOSAROM – pare să fi sfidat pandemia de coronavirus, bifînd investiții gigant fix în această perioadă. ”În ultimele 15 luni grupul KOSAROM a investit 18 milioane de euro în construcția de silozuri pentru cereale – am ajuns astfel la o capacitate de aproximativ 40.000 de tone. 

Când vrei să faci ceva, faci! Indiferent dacă este pandemie sau nu este pandemie”, a declarat fodatorul KOSAROM, Neculai Apostol, la un eveniment de business organizat de Forbes România.         El a explicat apoi că și această investiție consolidează afacerile grupului – ”noi lucrăm în circuit complet integrat. Noi producem vegetalele, noi le prelucrăm, tot noi avem animalele pe care le furajăm cu ce producem, noi le abatorizăm apoi le vindem prin magazinele noastre. Avem astfel un lanț complet care asigură mereu în magazine producție mereu proaspete și de o calitate superioară”.     

Advertisements

   Pentru că la evenimentul Forbes primarul Iașului invocase ”cererea de locuințe în Iași” și ”dezvoltarea pieței imobiliare”, Neculai Apostol i-a atras atenția: ”cel mai important lucru pentru un primar nu e să construiască o clădire ci să crească nivelul de trai al populației. Asta este cel mai important. Noi, la KOSAROM; avem 1300 de salariați și oferim pachete peste media pieței. Oamenii trebuie să fie mulțumiți, așa dau cel mai bun randament”, a spus Apostol.        El a oferit apoi și cifre care să arate cum a crescut producția în grupul KOSAROM în plină pandemie: ”la SuinProd, la acest moment producem 140.000 de capete de suine. 140.000. Unii nici nu pot să numere atâta, darămite să mai și crească atâtea animale. La Avi-Top se produc anual 7,5 milioane de capete de păsări. Am ajuns aici datorită investițiilor pe care le-am făcut în ultimii doi ani”.

continuare pe topiasi.ro

Advertisements
  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Un bărbat născut în Pașcani este unul dintre cei mai puternici oameni de afaceri din România

Redacția

Taxa auto, restituită până la finalul lunii. Ministrul: “Cei de la ANAF să-şi facă treaba”!

Redacția

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care elimina CASS si impozitul de 16% pentru pensiile de sub 2.000 de lei

Redacția
Încarcă...