NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

În ce condiții se vor putea organiza nunțile: Mirii vor fi învățați cum se fac testele rapide COVID-19 pentru accesul invitaților la eveniment

Odată cu măsurile de relaxare se vor putea organiza, în sfârşit, şi nunţi. Nu mai puțin de 200 de mii de cupluri aşteaptă această veste, pentru că nu s-au putut căsători, până acum, din cauza pandemiei.

„Propunerea industriei a fost să avem aceste evenimente încă din 15 mai. Sperăm că ceea ce premierul a spus, să se confirme de la 1 iunie, pentru cei care s-au vaccinat, pentru cei care au trecut prin boală și pentru cei care sunt dispuși să își facă teste.”, spune Alin Caraman, președintele Asociației furnizorilor din industria nunților, potrivit antena3.

„Organizatorii din domeniul nunților suntem deschiși să ne ocupăm de aceste teste chiar la intrarea în cadrul evenimentului.

Asociația este foarte implicată în ținerea cursului cu mirii care au în acest sezon programată nuntă. Vorbim de 200 de mii de cupluri care așteaptă să își facă nuntă și care sunt foarte deschiși să aibă nuntă în aceste condiții.”, a mai precizat acesta.

  

ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Ziua internațională a studenților

Redacția

Zilele Municipiului Paşcani! Cap de afiş: Andra, Delia, Carla’s Dreams. Prezentator: Adrian Enache

Ema Roman

Vedetele au adus medaliile

Redacția
Încarcă...