NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Fapt diversNațional

Împrumut online pentru studenți de la „Creditprime”

Nu este un secret pentru nimeni că anii studenției nu strălucesc cu o mulțime de bani pe cardul tinerilor. Și uneori sunt momente când e nevoie urgentă de bani, părinții locuiesc în alt oraș, și nu vrei mereu să-i contactezi, iar bursa este încă departe. Într-o astfel de situație, există o soluție corectă care va rezolva problema.

Credit automat pe card: rezolvă-ți rapid problemele financiare

Împrumuturile online au fost de multă vreme parte integrantă a propunerilor financiare ale băncilor și organizațiilor de credite online chisinau. Cercetările arată că tot mai mulți oameni sunt interesați de această formă de împrumut în numerar. De regulă, un crédit online automat pe un card este un plan clasic de rate. Aceasta înseamnă că împrumuți o anumită sumă de bani și o rambursezi la momentul convenit în rate lunare plus dobândă.

Avantaje:

 • Puteți economisi bani reali cu un împrumut online. Împrumutul este emis la o dobândă mai mică decât cea oferită de sucursalele băncilor.
 • Viteza de înregistrare. Depunerea unei cereri și depunerea documentelor au loc online, nu trebuie să mergeți nicăieri, trebuie doar să mergeți pe site și să completați o cerere.
 • Nu trebuie să aduni o grămadă de hârtii. Pachetul de documente este minim.

Împrumut pentru studenți: profitabil și sigur

Studenții în căutare de bani pot contacta organizația financiară „Creditprime.md”, care oferă diverse programe de creditare online și oferă credite pentru studenți în condiții favorabile.

Advertisements
  

De ce este benefic

Spre deosebire de majoritatea celorlalte IMF, această organizație nu necesită prezență personală pentru a solicita un împrumut. De asemenea, nu este nevoie să colectați o listă mare de documente, așa că chiar și studenții pot solicita un împrumut fără garanți și garanții.

Advertisements

Principalele avantaje ale solicitării unui împrumut în compania „Creditprime” pentru studenți:

 • Este posibil să solicitați un împrumut online începând cu vârsta de 18 ani.
 • Viteză mare de luare în considerare a aplicației.
 • Rată ridicată de aprobare.
 • O sumă inițială bună pentru primul împrumut online pentru clienți noi.
 • Posibilitatea majorării sumei pentru înregistrările ulterioare.
 • Există programe de bonus care vă permit să rambursați profitabil un împrumut folosind bonusuri.
 • Rambursarea împrumutului într-un mod convenabil pentru dvs.
 • Primirea banilor pe card.

Specialiștii acestei organizații sunt simpatici cu studenții și problemele acestora. Prin urmare, ele creează condiții loiale pentru înregistrarea și rambursarea împrumutului.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Taiwanul consideră că Beijingul utilizează manevrele pentru a pregăti o invazie: „Adevărata lor intenţie este să schimbe statu quo-ul”

Redacția

Director OMS: Faza acută a pandemiei s-ar putea încheia în 2022

Redacția

Ciolacu, despre certificatul verde la locul de muncă: Cred că vom ajunge la o concluzie aşteptată şi predictibilă pentru români

Redacția
Încarcă...