RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

,,Împreună pentru o comunitate mai sigură”- activitate preventivă susținută de polițiști la liceul din Hălăucești

Marți, 7 mai, în cadrul Campaniei naţionale de prevenire a criminalităţii în mediul rural ,,Împreună pentru o comunitate mai sigură”, poliţiştii Biroului de Analiză şiPrevenire a Criminalităţii, au organizat şi desfăşurat patru activităţi educativ-preventive la Liceul Teoretic Bogdan Vodă, din comuna Hălăuceşti, ocazie cu care s-a discutat despre modalităţile de prevenire pentru diferite tipuri de infracţiuni: furturi din locuinţe, tâlhării, siguranţa pe internet, înşelăciuni, acte de violenţă, siguranţă rutieră.

 

  

De asemenea, a fost scoasă în evidenţă şi importanţa majoră a relaţiei între părinte şi copil, membrii familiei reprezentând singurul suport în situaţiile de criză. De asemenea copii au fost încurajaţi să apeleze la sfatul cadrelor didactice atunci când se află în astfel de situaţii.

Cu această ocazie au fost distribuite un nr. de 100 broşuri şi 3 afişe cu sfaturi utile pentru a identifica şi anticipa situaţiile de risc. Beneficiarii activităţilor au fost 100 de elevi şi 4 cadre didactice.

Related posts

Dosar penal pentru un bărbat după ce a fost prins beat la volan

Redacția

Femeie din Brașov păcălită cu 130.000 de euro în urma unui telefon. Ce i-a spus bărbatul care a sunat-o

Redacția

Băut bine, a rămas fără bani în buzunar

Oana Cordoneanu
Încarcă...