RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Împrejmuirea terenului de rugby din zona vale a fost finalizată. Gazonul, buturile și tribuna sunt alte lucrări!

Recepția finală a lucrărilor de investiții, privind împrejmuirea terenului de rugby din zona vale, aflat în administrarea Colegiului Tehnic CF ”Unirea” Pașcani, a avut loc vineri, 28 mai. Ca acesta să devină funcțional, sunt multe alte lucruri de realizat.

Suprafața de joc a terenului a fost împrejmuită, dar proiectul inițial a suferit modificări. În primul rând, a avut loc o reașezare a suprafeței împrejmuite, pentru a nu pune în pericol parcarea ce trebuie realizată odată cu proiectul de modernizare a pieței din zona vale. Corina Ciopraga, directorul adjunct al unității de învățământ, spune că studiul de fezabilitate a suferit modificări odată cu realizarea proiectului tehnic, astfel încât să nu fie pus în pericol cel de modernizare a pieței din vale.  

Odată cu finalizarea acestor lucrări, sunt așteptate următoarele. Suprafața de joc trebuie refăcută, buturile porților repuse pe structura actuală a terenului și relizarea tribunei. Conducerea unității de învățământ speră să găsească soluții de finanțare.

Împrejmuirea terenului de rugby din zona vale, lucrare începută de anul trecut, trebuia finalizată până la data de 15 mai 2021, dar a fost amânată din cauza condițiilor meteorologice.

  

Puțin sub 200.000 de lei a încasat societatea Meridian Motor Service, ce aparține lui Leonard Ursu, directorul de la EcoServ SRL. Contractul privind execuția lucrărilor a fost semnat în data de 16 iulie 2020.

  “Am prezentat toate documentele din care să rezulte că societatea mea are și acest obiect de activitate. FAB Casa Nouă răspunde de proiectul tehnic, în timp ce noi de partea de construcție. Termenul de finaliziare a lucrării este de patru luni de zile, dar sperăm să terminăm în două luni. Sunt ceva modificări pe partea de Studiu de Fezabilitate, pe care le vom rezolva”, spunea la data semnării contractului Leonard Ursu, proprietarul Meridian Motor Service.

Termenul de execuție al lucrărilor era de patru luni de zile de la eliberarea autorizației de construcție. Aceasta a fost târziu eliberată, mai exact după investirea noului primar.

Related posts

Situație disperată la Pașcani. “Vinde cineva un calorifer? Nu am căldură și nu îmi permit”

Redacția

PNL propune reînființarea cinematografului, în cadrul Casei de Cultură. Pintilie cere alianței PSD – PMP să voteze proiectul!

Răzvan Grecu

Anunț important pentru pășcănenii acceptați în Programul Rabla Local

Oana Cordoneanu
Încarcă...