NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Impozitele păşcănenilor folosite în scop electoral, de primarul Pantazi

Pagina de facebook a Primăriei Paşcani este folosită în continuare de staff-ul de campanie, al primarului Dumitru Pantazi. Pe acest profil, cu care se identifică autoritatea publică locală, edilul are prioritate.

 Este și cazul lucrărilor de realizare a marcajelor rutiere, postare ce aparține primarului Dumitru Pantazi, distribuită pe profilul administrației locale.

Așa cum am promis, de astăzi a început acțiunea de refacere marcaj rutier in municipiul Pascani. S-a început cu strada Moldovei, zona Kaufland acolo unde a fost turnat covor asfaltic. Se vor face trecerile de pietoni urmând marcajul pe axul central al străzilor și parcările. Lucrarile au loc in principal pe străzile unde au avut loc acțiuni de reparații și turnare covor asfaltic, amintesc aici străzile Moldovei, Ştefan cel Mare, Gradinitei etc urmând si celelalte zone din oras si suburbii cuprinzând o suprafață de 5.200 mp. Firma care se ocupa de această lucrare este din județul Iași, Geltehrom, iar contractul încheiat are valoarea de 87.360 lei fără TVA”, se arată în postarea edilului local.

Pagina de facebook a Primăriei Pașcani este administrată de consilieri personali ai primarului Dumitru Pantazi, încadrați pe funcții remunerate din bani publici. Aceștia distribuie pe un profil ce ține de informarea comunității locale, informații politice.

În tot acest timp, reprezentanții Biroului de Presă, din cadrul Primăriei, răspund extrem de greu și întârziat informațiilor publice solicitate de jurnaliștii NewsPacani.com, Actualitatea Tv și NewsFm.

loading...
Advertisements

Related posts

Primăria obligă conducerile unităților de învățământ să își achite arieratele. Până pe 15 august directorii trebuie să depună situații cu lucrările urgente în școli

Marius Parteni

Pompierii pășcăneni solicitați să stingă focul izbucnit la o mașină

Marius Parteni

Pintilie s-a judecat, astăzi, la București cu inspectorii de integritate

Răzvan Grecu
Încarcă...