RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Importanţa familiei – înţeleasă şi explicată de copiii de la Liceul “Nicolae Iorga”

Lecţie inedită oferită astăzi de o clasă de step by step de la Liceul Nicolae Iorga din Paşcani. Elevii au venit la şcoală însoţiţi de părinţii lor, de fraţii mai mici sau mai mari, precum şi de bunicii lor. Totul în cadrul unei activităţi deosebite, cu tradiţie pentru clasele step by step.

 

 

  

“Este vorba despre o lecţie interactivă părinţi – elevi, pentru a evalua studiul tematic Arborele Genealogic – Familia mea. Părinţii au fost anunţaţi încă din decembrie, prin intermediul unor scrisori speciale, să pregătească materialele necesare pentru această zi. Am lucrat cu elevii la portofolii care conţin fotografii de familie, desene, cugetări, colage. Tot ce este legat de această temă”,  a declarat Silvia Şorodoc , învăţătoare la clasa a III-a B, step by step.

În deschidere, cei prezenţi au ascultat poezia “Copilul din canal”, aleasă pentru a-i emoţiona şi pentru a le arăta, atât celor mici, cât şi celor mari, că sunt norocoşi că au o familie.

Elevii le-au arătat părinţilor că ştiu să preţuiască tot ceea ce au şi că pentru ei, acasă înseamnă totul. Au pus patos în fiecare sarcină ce li s-a dat, şi au demonstrat iubire şi apreciere pentru cei dragi. De cealaltă parte, părinţii lor au fost emoţionaţi să asculte poeziile despre casa părintească şi familie, recitate de cei mici.

Lecţia deschisă a fost organizată şi coordonată de către învăţătoarele Silvia Şorodoc şi Valerica Iftimi. 

Related posts

Mircești -Turneu de șah organizat de “Pionii Regelui“ la Școala ,,Vasile Alecsandri”

Redacția

Antonia Roșu și grupa Silver din Pașcani- premii I la concursul internațional de dans “Winter Grand Ball Iași”! (foto)

Carmen Bălăceanu

Târg de Crăciun, cu vânzare, la Liceul “Miron Costin” Paşcani

Ema Roman
Încarcă...