NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor Local Poliție Regional Știrea zilei

Îmbrânceli între mascați și forțele de ordine! Un jandarm a fost lovit! Confruntarea delenilor și vălenilor din comuna Ruginoasa a fost și în acest an oprită de autorități! VIDEO

Delenii si vălenii nu s-au confruntat nici în acest an la Ruginoasa. Chiar dacă mesajul autorităților a fost că orice confruntare va fi interzisă, tinerii din cele două cete au îmbrăcat costumele și s-au înarmat cu bâte, iar mai apoi au ieși pe stradă pentru a se confrunta.

Polițiștii și jandarmii care au fost în dispozitiv au avut însă de furcă cu cei care au încercat să pătrundă spre zonele celor cu care doreau să se lupte.

Un jandarm a ajuns la spital, vineri, după ce a fost lovit la de tinerii care încercau să forțeze dispozitivul creat de forțele de ordine. Jandarmul făcea parte din dispozitivul de ordine publică din localitatea Rugionasa, satul Bugioaia Vale.

Potrivit Jandarmeriei, a fost lovit cu pumnul în față de către o persoană aflată într-una din cetele de urători de la manifestarea tradițională din localitate. După incident, agresorul a încercat să fugă, însă a fost prins imediat și dus la poliție.

  

Jandarmul a fost transportat la Spitalul Pașcani pentru continuarea investigațiilor.

sursa Facebook Mancaș Cosmin Pavel

„În afară de acest incident, până la această oră, nu au existat alte evenimente care să reclame intervenția forțelor de ordine prezente la fața locului. Susținem păstrarea obiceiurilor tradiționale, dar nu vom permite manifestări care să pună în pericol siguranța participanților. Facem apel la toți cei care aleg să participe la acest eveniment tradițional să respecte recomandările forțelor de ordine”, transmite jandarmeria.

Advertisements

Related posts

Bărbat găsit mort pe un câmp din comuna Tătăruși

Teona Gherasim

Pașcani: Programul de lucru al instituțiilor publice, în perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

RECOMANDĂRI PENTRU O CĂLĂTORIE ÎN SIGURANȚĂ

Redacția
Încarcă...